AKTUELNO

Razvezao jezik!

Bivši učesnik Zadruge 5 Filip Car otvorio je dušu za Pink.rs o svim aktuelnim dešavanjima kada je njegov, ali i život njegovih bivših partnerki u pitanju! Naime, on je otkrio šta bi Dalili Dragojević poklonio za rođendan, progovorio o njenom bahatom ponašanju na slavlju, a onda potkačio i Maju Marinković.

Filip je otkrio i detalje aftera kod Deniz Dejm, a govorio je i o povezivanju sa poznatom Hrvaticom, Kristinom Penavom, poznatijom kao Kristina Mandarina.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Ne čujem se sa tom osobom, ni sa Majom nemam kontakt. Vazda im bilo sreće i veselja. Ja bih poklonio C4. Šalim se. Neka joj moje izuzeće od svega toga bude poklon. Voleo bih da budem neko ko nije deo tih života. Ja ne želim sebe lošeg tako dobrim ljudima - rekao je Car i dodao:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, N. Žugić

- Ništa se nije dešavalo sa Minom, nismo bili bliski. Otišao sam na famozni after, koji su nazvali orgijama. Popio sam piće i otišao. Deniz Dejm je samo htela da se našali sa mnom. Ja stvari koje mi se dešavaju privatno ne bih da iznosim. S Majom sam probao neki kontakt, ali nije išlo. Nemamo više nikakav kontakt i nećemo ga imati - poručio je Filip i progovorio o rođendanskom slavlju svoje bivše.

- Nisam upoznat. Nisam bio aktivan na društvenim mrežama. Ja sam uvek imao problem sa njenim bahatim, arogantnim i nadmenim ponašanjem. Prvi put čujem to. Radiš taj posao, zoveš novinare i onda imaš sa tim problem. Ne znam da li je to lažni sjaj, ne znam koja je njena ideologija napolju. Ne znam s kim se ona druži, osim sa tih nekoliko ljudi iz Zadruge. Striktno se bavim svojim životom, sobom. Ne želim da zagledam i da komentarišem. Nije lepo da se preterano šalim - rekao je Car i suptilno potkačio bivše.

Foto: Pink.rs

- Nije me niko izgrebao po vratu, možda je od berberina. Danas sam sređivao bradu. Nemam više kontakt sa tim devojkama što tuku, ujedaju, grizu... Nemam neki kontakt ni sam trenutno i prija mi ta sloboda. Prija mi da budem sam. Nemam nikakvu vezu, ništa ozbiljno. Slobodan sam na svim poljima - kaže bivši zadrugar, a onda je progovorio o povezivanju sa prodavačicom mandarina.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Nikakva. Povezali su me sa svim i svakim. Ona se meni jeste javila, ali se nismo videli ni upoznali, nikakav kontakt. Ne možemo da se družimo kad se nismo ni upoznali, nismo se ni videli. Ako se sretnemo i upoznamo, znaćete.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K. ; S. Z,