AKTUELNO

Emotivan!

Pevač Petar Mitić i njegova izabranica Ivana Pavković, danas imaju povoda da slave. Dobili su blizance Vojina i Vuka. Folker je ovom prilikom otkrio, kako se oseća njegova žena i kako je njihov sin reagovao na to što je postao brat.

Petre, kako se osećaš?

Euforično, kako mogu da budem kad sam dobio dva sina, presrećan sam. Miran sam, srećan čekam prijatelje i rodbinu, očekujem i neke kolege.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako je Ivana?

Ivana je lavica! Super je, sve je hrabro podnela, jako sam ponosan na nju!

Da li si bio pored nje kada je dobila trudove?

Ne, nije dobila trudove jer je bio zakazan carski rez. Jedino što nije bila olakšavajuća okolost je, to se sve desilo pred vikend, ja sam bio u poslu. Neki ljudi su imali razmevanja, izašli su mi u susret. Sve smo uspeli da izguramo, ona je ipak najzaslužnija za sve.

Ko ti je prvi iscepao majicu?

To se desilo u petak, pred svirku. Ja sam mudro ćutao, ali se pročulo među mojim kolegama. Ja sam hteo da budemo profesionalci, da mi ne iscepaju belu košulju, ali nije vrtedelo. Ipak su to naši običaji, ne zameram. Jedva sam sada sačuvao ovu manicu da joj se ne desi nešto, bar dok ne završim ovaj intervu - rekao je Petar.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Kako je reagovao najstariji sin?

Mi smo se toga jako plašili, ali je sve dobro prošlo. On je jako dobro dete. Mnogo je srećan, zaista. Mezimac je, prvenac ali je odlično prihvatio dolazak braće.

On je izabrao imena?

Jeste. Tu su bila razna imena, Vukašin, Vasilije, Vojin, Vukan, jer se on zove Vujadin. A onda se desilo da kada smo registrovali auto, pitali su nas koja poslednja dva slova želimo da budu, on je rekao vv, kao bnjegova dva brata, tu je pokazao da ne misli samo na sebe, kazao je Vojin i Vuk, tako je izabrao.

Da li je dobro jer je veća razlika u godinama?

Jeste, sada definitivno da. iz ovog ugla je to odlično, on je veliki dečko, jako je pametan, svega je svestan.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Da li si sanjao da ćeš biti otac tri sina?

Ne, definitivno. Misdlio sam da će sledeća biti devojčica, ali možda je tako genetski, u mojo porodici su se rađali muškarci pretežno.

Da li si poželeo ćerku?

Mislio sam da će biti, ali meni je sve isto, da li je muško ili žensko. Imamo dosta ženske i muške dece u našoj familiji, samo neka su živi i zdravi.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: A.N. S.Z.