AKTUELNO

Puno mu je srce!

Popularnog folk pevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, danas smo uhvatili na ručku sa svetskom fudbalskom legendom Gabrijelom Batistutom u srpskoj prestonici. Sa njima je bio i Dušan Dule Savić, ali i bivši učesnik Zadruge Marko Janjušević Janjuš.

Lukas se oglasio tim povodom za Pink.rs i progovorio o poslovnom ručku, saradnji i poznanstvu sa Batistutom. Naime, razlog dolaska čuvenog "Batigola" Gabrijela Batistute u Beograd je potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa kompanijom Soccerbet, a kako pevač ističe, sa svetskom fudbalskom zvezdom je danas snimao reklamni spot za pomenutu kompaniju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Danas smo imali ručak, pa smo snimali reklamu. Čovek je fudbalska legenda i moj idol, ja sam ga najviše voleo od svih. Čovek je legenda, sjajni su mi utisci nakon poslovne saradnje sa njim. Batistuta je velika senzacija na svetskom nivou, šta da kažem drugo... Oduševljen sam poznanstvom... Uvek kad naletiš na tako veliku zvezdu, normalno je da ti bude drago. Iskreno ne znam tačno odakle tu Janjuš, mislim da i on ima neku ulogu u celom projektu - rekao je Lukas za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: M.K.