AKTUELNO

Reper progovorio i o novom projektu!

Poznati srpski reper Stefan Đurić Rasta punom parom radi na svojoj muzičkoj karijeri, a danas je okupio predstavnike medija i tom prilikom im najavio snimanje spota za novu pesmu posvećenu fudbalskoj reprezentaciji Srbije. U intervju za medije otkrio je pojedine tajne koje krije ovaj spot, poput toga da će deo spota biti i neki fudbaleri, ali i fristajler Nikola Đota Milošević. Pored toga, reper je govorio o čerki Tari, novoj devojci Mariji Balaban, a priznao je i kako je uspeo da dotera liniju nakon služenja kućnog zatvora.

- Ja sam uradio pesmu čiji naziv za demo verziju glasi Orlovi. Vreme je da se ovo ekranizuje i uradi spot. Biće fudbalera u spotu, neću sve da otkrivam - bio je zagonetan Rasta i otkrio da je on kao mladić bio aktivan sportista:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Igram kad imam prilike. Kao mali sam igrao. Posle sam krenuo nekim drugim putem. Pomogle su mi sportske aktivnosti da vratim kilažu, trebalo mi je malo vremena posle izlaska iz zatvora, ali mišići pamte. Sigurno da je i ljubav uticala na to da doteram kilažu, ali od ljubavi se ne mršavi. Mogao sam i da jedem Mek i da budem zaljubljen.

Neminovno je bilo pitanje i gde je njegova emotivna partnerka Marija Balaban, a reper je sa osmehom kratko rekao.

- Moja partnerka je negde po gradu. Nije došla sa mnom na snimanje, ima neke svoje obaveze. Kasnije ćemo se videti. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen/balabanmarija

Rasta iz braka sa Anom ima ćerku Taru za koju kaže da je i te kako talentovana za muziku, iako je on to u prvi mah odbijao da prihvati.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Miloš Rafailović

- Jako je muzikalna, iako to nisam hteo da prihvatim. Ovaj posao je jako težak za žene. Ali ako to bude bio njen put, ja ću je podržati, jer ima odličan sluh. 

Uloga oca ga je mnogo promenila, a ćerka mu je veliki pokretač u svemu.

- To se sve desilo iz ljubavi i potpuno neplanirano. Okrenulo me je za 180 stepeni. Nas dvoje imamo poseban odnos, vezani smo, ja nemam bebisiterku, te tako provodimo zajedno sve vreme, super funkcionišemo. Omiljena pesma joj je Adio Amore.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K.