AKTUELNO

Danas posvećena ćerki!

Pevačica Elma Sinanović tokom dvehiljaditih godina bila je veoma popularna, a onda se odjednom povukla sa scene zbog tragedije koja ju je zadesila.

Njeni hitovi i danas se pevaju gotovo na svakom veselju, a nedavno se vratila na veliku muzičku scenu sa novim pesmama. Međutim, njen život je uvek bio meta spekulacija, budući da se povukla sa scene kako bi se posvetila odgajanju ćerke, Elma nije izlazila u javnost, sve donedavno.

Ona se 2018. godine vratila estradi i izdala novi album, ali ju je zadesila tragedija kada je njen suprug Smail Sinanović Magi preminuo nakon duge i teške bolesti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ona se sada vratila muzici i ponovo snima i nastupa.

Preko mog muža sam počela da se bavim muzikom. Nikad nisam pevala. Zvali su me kad se nešto dešava u gradu. Nikad se pre nisam bavila muzikom. Nisam pevala u kafani. Mnogo mi je teško kad pričam o tome, sve vezano za njega je lepo. Imala sam 19 godina, 26 godina smo bili u braku, duže sam bila kod njega, nego kod mojih roditelj - rekla je Elma za medije.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

On je u meni budio samo najlepše i gledao da pre svega uspem kao žena. Bio je izuzetan muškarac. Imala sam tako veliku slobodu, taj način na koji je on na meni radio... Sad kad vratim film i kad se setim kako je to nekad bilo, mogu da kažem da je on meni bio sve - ispričala je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Elma Sinanović