AKTUELNO

Ovo su svi detalji!

Za vikend su u srpskoj prestonici održane čak četiri VIP svadbe, o kojima se naširoko priča. Anja Mit, Mina Sovtić, Milica Jeremić i Luka Maksimović, poznatiji kao Beli Preletačević stali su na "ludi kamen".

Milica Jeremić, ćerka folk pevačice Mire Škorić, zarekla se na večnu ljubav dugogodišnjem izabraniku Sebastianu, a svadbeno veselje organizovano je u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

Veliki broj poznatih ličnosti prisustvovao je veselju, poput političara Ivice Dačića, pevačice Ilde Šaulić, modnog kreatora Bate Spasojevića i drugih, dok su na svadbi zapevali Zorica Brunclik, Snežana Đurišić i Haris Džinović. Mlada se presvlačila, pa je pred kraj svadbe bila u crnoj toaleti.

Foto: Kurir/Ana Paunković

Glumica Anja Mit je izgovorila sudbonosno "da" partneru Ognjenu Vesiću, glamuroznom venčanju našli su se i mnogi poznati. Njih dvoje su venčali u crkvi Svete Trojice u Zemunu, a na svadbenom veselju dogodio se i tradicionalni prvi ples.

Anja je uzela mikrofon i zapevala, što je oduševilo sve goste, dok se na licu mladoženje videla čista sreća. Mlada je na veselju ponela čak tri venčanice, što je oduševilo mnoge.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Luka Maksimović, poznatiji kao Beli Preletačević, koji je na izborima 2017. godine bio ozbiljno otkrovenje i šokirao više nego dobrim rezultatom, oženio se dizajnerkom enterijera i plesačicom Tamarom Gavrilović, a proslava se održala u jednom prestoničkom restoranu. Mlada je zablistala u beloj venčanici punoj bisera, a zakleli su se na večnu ljubav i pred Bogom. Na Lukinom venčanju bidermajer je, na iznenađenje mnogih, uhvatio prijatelj mladenaca,

Foto: Instagram.com/ljubi.chika

Glumica Mina Sovtić, ćerka Anice Dobre, svoju svadbenu proslavu nastavila je u prisustvu svojih prijatelja i porodice takođe u jednom beogradskom restoranu. Gosti su se ludo zabavljali, a među njima i glumice Nina Janković Dičić i Nataša Ninković. Torta na tri sprata je sve ostavila bez teksta, a veselje je potrajalo do kasno u noć.

Foto: Kurir

Autor: Pink.rs

#Anica Dobra

#Anja Mit

#Beli Preletačević

#Mira Škorić