AKTUELNO

Već ju je zadesila jedna tragedija!

Glumica Natalija Vlahović Čuljković doživela je infarkt. Predstavnici sedme umetnosti slošilo se u Crnoj Gori kada je bila na rođendanu kod supruge Žarka Zečevića, Mirjane. Normalan tok večeri se pretvorio u pravu dramu. Saznanja potvrdila je njena ćerka, Tea Čuljkovic.

Foto: Facebook.com/Natalija Vlahović Čuljković

Tačno je, mama je iznenda doživela infarkt. Molim vas samo da nas razumete u ovoj situaciji - potvrdila je njena naslednica.

Glumica je odmah hospitalizovana i odrađene su joj sve detaljne analize. Ona se i dalje nalazi u bolnici u Crnog Gori. Čeka se da se prebaci na lečenje u Beograd.

Natalija je jednom malom ulogom osvojila je srca nacije u domaćoj seriji, gde je tumačila lik najbolje drugarice Dubravke Mijatović.

U svet kinematografije uplovila je sa svega šest godina kada se pojavila u seriji “Grlom u jagode”, a u potom je upisala Akademiju dramskih umetnosti. Igrala je u “Gospođi ministarki”, u filmu “I to će proći” i drugim. I dok su joj mnogi predviđali veliki uspeh u karijeri i da će imati ozbiljnu slavu, tragedija koja ju je zadesila stopirala je sve.

Foto: Facebook.com/Natalija Vlahović Čuljković

Naime, glumica je bila udata za biznismena Miloša Čuljkovića koji je 1998. godine imao strašnu saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori, a kada su lekarske ekipe došle na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt.

U to vreme, Natalija i Miloš imali su ćerku koja je imala svega nekoliko godina, sve to ju je strašno pogodilo i tada je odlučila da prekine da se bavi glumom, zbog čega sledećih 15 godina nismo imali prilike da je vidimo ni u jednom projektu filmske ili pozorišne scene.

Autor: Pink.rs

#Natalija Vlahović Čuljković