AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija Narod pita. Večerašnji gost voditelja Darka Tanasijevića je pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević. Tokom emisije su komentarisali teme i događaje koji su se desili nakon Zadruge 5.

U toku emisije uključila se gledateljka Branislava iz Velikog Gradišta.

Deki, hvala Bogu kad si se rešio one idiotkinje. Pozdravljam Darka, Dejana, i sve u studiju. Nadam se da ćemo zajedno ti i ja ući u Zadrugu. Dejane, drži ono ženicu kao malo vode na dlanu. - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki i Marko se pomirli nakon svega, pa zatrudnela opet, a sada se priča da će da abortira opet - rekao je Darko.
Ma ja sam zano da će se oni pomriti - rekao je Dejan.
Sećaš se kada ste saznali za Franja, seti se reči i zadrugara i VIki. Da li ima granica kada su takvi ljudi u pitanju - rekoa je Darko.
Postoji crta, ali nisu svi isti. Ja sam bio neko ko je komentarisao i pozitivnbo i negativno. Njemu je namešteno da mora da se izađe. Nesvakidašnja je situacija. Razumem ja njegove, ali nije to bio pravi način. Video sam da su zajedno i to da je trudna, ma nek im je sa srećom - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi čuo za skandal kada je Viki uhvatila Marka i Marijanu na gomilil. Kakvo je tvoje mišljenje prema Marijani? - upiao je Darko.,
Svako ima pravo na svoje mišljenje i nek misli o svemu šta želi. Imali smo i Dalila i ja ljude koje smo voleli ali nisam u kontaktnmu sa njim - rekao je Dejan.

Darka je zanimao i odnos Mesnura i Osmana, ali i odnos sa Karićem.

Rijaliti je čudan, ali videlo se sve u odnsu Mesnura i Karića,Taj prekid prijhateljstva je odn njih. Mensuru nije bilo lako. on nije mogao da kaže Kariću bilo šta jer neisam želeo da zamerim to zbog pritiska. Najveća rasprava je bila kada je Mina uškla, tada su se Mensur i Milica žestoko posvađali- - rekao je Dejan,.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku

Autor: N.B.