AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 5", Dalila Dragojević, danas je upriličila gala proslavu svog 29. rođendana na kom su se pojavili mnogobrojni bivši zadrugari.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Naime, kako smo već ranije pisali, bivši dečko Mine Vrbaški, Luka Nikolić pojavio se nešto kasnije po odlasku medija i ekipe portala Pink.rs, kako ga ne bi uslikali, ali ga je slavljenica ipak uhvatila u snimku na svom Instagram profilu.

Kako se moglo primetiti, pored Marijane Zonjić, Nevene Savić, Saleta Luksa i Mateje Matijevića, pojavio se i Đole VIP Kralj.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Dragojevićka je dugo držala javnost u neizvesnosti, ali nije računala na peh svog druga.

Đole Kralj je na svom Instagram profilu objavio delić atmosfere, a na snimku se jasno moglo videti kako se Dalila i Luka ljube, što je dokaz da je u ljubavnom odnosu sa njim.

Foto: Intstagram.com/@djole_kralj_vip

A nekoliko desetina minuta pre toga, Đole VIP Kralj je snimao lajv prenos sa rođendana, te je uhvatio Dalilu i Luku kako sede jedno do drugog, te je sigurno da je u pitanju Minin bivši dečko.

Foto: Instagram.com/@djole_kralj_vip

Kako će slavljenica reagovati kada ovo bude videla, ostaje nam da saznamo, a kako su nam gosti za Pink.rs potvrdili da je u pitanju Luka, te smo sa ovom informacijom sasvim sigurni da je on,

Video: Instagram.com/@djole_kralj_vip

Autor: Pink.rs