AKTUELNO

Deluju vrlo prisno!

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 5", Dalila Dragojević, danas je priredila gala proslavu svog 29. rođendana u jednoj luks vili u Maloj Moštanici. Kako je slavljenica isticala, na ovu proslavu nije zvala "baš svakog", već samo, po njenom mišljenju, odabrane i najuži krug ljudi.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Neki od bivših zadrugara koji su se pojavili jesu Mateja Matijević sa svojom novom devojkom Jovanom Tomić, Sale Luks, Nevena Savić i Marijana Zonjić - ali to nije sve! Na rođendan je pristigao i Luka Nikolić, bivši dečko Mine Vrbaški, za kog se spekuliše da je u ljubavnom odnosu sa slavljenicom, što ni jedno, a ni drugo nisu opovrgnuli niti demantovali.

Foto: Privatna arhiva

Nešto kasnije se na rođendaskoj proslavi pojavio i Lepi Mića, koji je došao u pratnji dobro poznatog biznismena na estradi, najpoznatijeg beogradskog zlatara, Nebojše Bojovića.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs došao je u posed zajedničke fotografije Nevene Savić i biznismena Nebojše Bojovića, koji su zajedno uživali na Dalilinom slavlju, a delovali su vrlo prisno i blisko. U kakvom su oni odnosu, te da li među njima ima nešto više od poznanstva ili prijateljstva, ostaje da saznamo.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: M.K.