AKTUELNO

Prelepu glumicu je na njen "najvažniji dan" doveo njen otac, dok je njena majka, Anica Dobra, najveselija.

Glumica Mina Sovtić, ćerka naše dramske umetnice Anice Dobre, sklopila je danas crkveni brak, u crkvi Ružica na Kalemegdanu, sa dugogodišnjim izabranikom Lukom Nikolićem. Mina je odabrala svedenu belu venčanicu, a kosu je vezala u punđu. Prelepu glumicu je na njen "najvažniji dan" doveo njen otac, dok je njena majka, Anica Dobra, najveselija.

Foto: Kurir.rs

Na ceremoniji, koja je kasnila 20 minuta, se pojavilo oko 70 ljudi, među kojima i poznati - Olga Odanović, sa suprugom Draganom Petrovićem Peletom, Jovan Jovanović, Stefan Radonjić, Bane Trifunović sa novom suprugom Tihanom Lazović.

Anica je prva došla ispred crkve, par minuta pre ćerke i supruga i pozdravljala se sa gostima nasmejana lica, koji su čestitali ponosnoj mami.Luka nije javna ličnost, a po zanimanju je arhitekta. Par je u vezi nekoliko godina. Slavlje će biti nastavljeno u restoranu na Kalemegdanu.

Foto: Kurir.rs

Ćerka naše legendarne dramske umetnike Anice Dobre, građanski brak skolpila je u aprilu ove godine, u opštini Stari grad u Beogradu. Mlada glumica je želela da njeno venčanje bude tajna jer svoj ljubavni život, pa time i udaju, drži daleko od očiju javnosti. Prema pisanju domaćih medija, Mina i Luka su u godinama bili u skladnoj vezi, te ne čudi odluka da je krunišu brakom.

Anica Dobra je više od dve decenije u braku sa Miodragom Mićom Sovtićem. Njegov sin iz prethodnog braka Miloš sekretar stručnog štaba "gaučosa". Par je godinama živeo u Nemačkoj, ali je godinama njihova baza Beograd.

Autor: M.K.