AKTUELNO

Drugoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 5", Dalila Dragojević, danas je priredila gala proslavu svog rođendana.

Naime, ovim povodom, kako je Dragojevićka tvrdila, nisu svi pozvani da svojim prisustvom ulepšaju ovo slavlje, te su se u vili sa bazenom u Maloj Moštanici, pojavili i neki njeni cimeri iz Bele kuće.

Među specijalnim zvanicama ovog rođendana, našao se i Dalilin cimer Mateja Matijević, koji je samo za portal Pink.rs otkrio da li mu je Jovana Tomić nova devojka, priznao da li je upoznao sa porodicom.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Kako si, kako se osećaš? Stigao si sa Jovanom, što je privuklo veliku pažnju. Je l' to nova devojka?

- Jeste. Od nedavno smo zajedno, ne bih nešto mnogo govorio, ali smo zajedno - istakao je on, a na pitanje kako je došlo do toga da su u vezi, imao je da kaže:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Spontano. Krenuli smo da se čujemo preko zajedničkog drugara, preko Nikole Ripleja, kliknuli smo. Ona je stava da neće da gleda ništo što je u mom životu bilo pre nje. Gleda od ovog momenta kakav sam ja prema njoj, kako se ponašam i ja to cenim. Ja sam njoj pokazao neke stvari, iako je ona bila u fazonu: "Ne želim ja to da gledam", ja sam je uputio u neke stvari

Da li si je upoznao sa porodicom?

- Nisam, upoznao sam je samo sa Mašom. Maša je zadovoljna

Izašla je pesma Mine i Ša, je l' ti se sviđa?

- Hit! Ja sam čuo tu pesmu i pre nego što je izašla i demo verziju, iskreno svaka im čast. Pesma vrlo lako ulazi u uši

Foto: Pink.rs

Mina je nedavno snimila spot za još jednu pesmu, pozvala je neke bivše zadrugare, da li bi prihvatio poziv kada bi te pozvala?

- Ne bih. Totalno su nam se putevi raskrstili, njoj želim sve najbolje, nismo mi sad u nekim ratovima. Video sam da planira album da izbaci, želim joj svu sreću

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A.Nikolić, N.Ž.