AKTUELNO

Pink.rs na licu mesta!

Drugoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 5", Dalila Dragojević, danas je priredila gala proslavu svog rođendana. Ekipa portala Pink.rs nalazi se na licu mesta, te smo uspeli da zavirimo i u unutrašnjost samog restorana i uiočimo prelepu dekoraciju.

Foto: Pink.rs

Bivši zadrugar Sale Luks pobrinuo se da sve prođe kako treba, te je ovom prilikom obezbedio slavljenici da se pojavi u skupocenoj limuzini.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Dragojevićka je pozirala za objektive našeg portala, te se za ovu priliku odlučila na prelepu zlatnu haljinu, kao i za neutralnu šminku.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Kako smo već pomenuli, Luks je samo jedna od zvanica njenih cimera iz Bele kuće, a pored njega pojavio se i Mateja Matijević u društvu svoje nove devojke Jovane Tomić.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Pored Mateje iz limuzine je iskoračila i Marijana Zonjić, Dalilina veoma bliska prijateljica, koja je za ovu priliku odlučila da obuče itekako provokativnu crnu haljinu.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Takođe, Nevena Savić bila je jedna od retkih zvanica na Dragojevićkinu proslavu, a ona je svojom promenom u izgledu, ostavila sve bez teksta.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Pored ovih bivših zadrugara, pojavile su se i njene prijateljice, te su svi zajedno ispozirali za fotoreportere i objektive našeg portala.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: A.Nikolić, N.Ž.