AKTUELNO

Željno isčekuje da izgovri ''da''!

U toku je emisija "Preimijera - Vikend Specijal". Naredni gost reportera Nemanje Vujičića bila je pevačica Vanja Mijatović. Ona je progovorila o svojoj pesmi koju je juče izdala, pa otkrila sve detalje venčanja koje se sve više bliži.

Foto: TV Pink Printscreen

Uspevam sve, sve je usper. Došli smo ovde na probu svadbe, tu je i mladoženja. Sad ćemo da vidimo kako će da se snađe... Šalim se. Pesma je izašla juče, reakcije su fenomenalne. Zahvalna sam mojoj ekipi, odradili smo ozbiljan projekat - pričala je Vanja na smaom početku razgovora sa Nemanjom.
Prelepo izgledaš, znatno si oslabila - dodao je Nemanja Vujičić.
Mora, širi se haljina. On me voli kakva god da sam, jer voli se duša, a ne telo. Šijem haljinu dva broja manju. Jesam oslabila, trudim se i mnogo sam gladna. Preuzbeđena sam. Ja sam u organizijaciji i moja drugarica Saška. Nije mi stresno, inače volim da organizujem - nastavila je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko će biti kolega? - pitao je Nemanja.
Uh, nisam brojala. Biće dosta kolega, ljudi iz posle i mojih saradnika. Bitno je da se dobro provedemo, nećemo imati protokol. Bitno je da dođu i da ih sve vidi. Jedva čekam, uzbzđena sam - rekla je ona.
Koliko ćeš imati venčanica? - dodao je Nemanja Vujičić.
Najmanje je bilo nedoumica oko venčanice, to je bilo poslednje na spisku. Posvetila sam se muzici. Imaču jednu ili dve. On nije video, ali krišom sam mu pokazala da bih videla na koji fazon mu se sviđa. Laknulo mi je kad mi je rekao da mu se dopada, ali on još ne zna koja je. Jedva čekam da vidim reakciju. Ne opterećujem se, nema neki protokol i ne mora ništa da bude klasično. Želim samo da svi dođu i da bude dobra energija - govirila je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko će biti kuma? Da li je neko sa javne scene? - pitao je Nemanja Vujičić.
Aleksandra Mladenović je moja kuma, volela bih da mi ona krsti dete i to smo već dogovorili, još samo dete da rodim. Biće moja drugarica Marina, takođe koleginica - pričala je pevačica.
Je l' se plašiš kako će izgledati taj dan? Da li ćeš bacati sito? - pitao je Nemanja.
Ništa to neće biti, ne bi bilo lepo da ispred restorana pucamo. Neće biti venčanja, taj dan se posvećujemo žurki. Crkveno venčanje će biti neki drugi dan - nastavila je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će neko biti zadužen za muziku? - upitao je Nemanja.
Ivan Dobanović i njegov bend, Joca Stefanović,... Ne želim nikog da prisiljavam da peva, ako neko bude želeo prihvatiću s zadovoljstvom, ali ne želim nikog da prisiljavam. Ako budu želel, hvala im. Jedva čekam da se održi žurka - poručila je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.