AKTUELNO

"Ja nikad nisam poveo rat, uvek su bili odbrambeni"

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović ekskluzivni je gost voditeljke Jovane Jeremić u emisiji "Novo jutro". Mitrović u emisiji govori o mnogim aktuelnostima, novoj TV sezoni, svojim humanitarnim akcijama, razvoju PR-DC-a, ali i onlajn ratu sa Bakom Prasetom.

Imali smo priliku da gledamo jednu pesmu od 30, koliko je izdala grupa Monks - krenula je Jovana, koja je pre toga pustila spot grupe Monks.
Nažalost, nemam više vremena, na svakih 7 dana smo snimali pesmu prošle godine, spotove, promovisali... Žao mi je što nemamo vremena za to ove godine, ali sada snimamo druge vrste pesama, distrekove, biće pesama - istakao je Željko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovih dana su sve strane prepune obračuna sa Bakom Prasetom, napao te je lično - dodala je Jovana.
U pripitom stanju na lajvu je rekao da mu dugujem pare. Ja sam ga pozvao i pitao šta, kaže da mu nismo isplatili za kampanju za Globaltel. Nazvao sam ih, rekli su mu da mu je isplaćeno za 50%, a da nije toliko ni uradio i da su raskinuli ugovor i da on nama duguje pare. Rekao sam mu da može da bude tužen za iznudu, on naravno poludi, sve ostalo je bilo javno. Pribeležio sam šta će biti u dokumentarno filmu. Taj kriminal na Internetu, iživljavanje na maloletnicima... Ja sam kupio automatske blipere da bismo zaštitili ljude, da se ne desi da maloletnici čuju u "Zadruzi" nešto što bi uticalo na njihov razvoj. Na Internetu, ljudi koji imaju milionski broj pratilaca, a psuju, vređaju... U komunikaciji smo sa Guglom, pokušavamo da nađemo rešenje za problem iživljavanja nad maloletnicima. U tom dokumentarnom filmu će biti nekoliko stvari, videćemo kakvu imovinu ima, da li plaća porez... Bavićemo se razlozima zašto se Kika ubila, ko ju je navukao na drogu, na MDMA, zatim ćemo proći kroz sve okolnosti njegovog seksualnog odnosa sa maloletnicom od 14 godina, radimo to vrlo ozbiljno, zato i ne žurimo. U četvrtak u 20h je premijera. Mononukleozu je preneo, Nataši Š, da ne govorim prezime. Inače, da ga iznenadim kod Kike, mogu da mu najavim... Imamo izjavu Kikine majke, videćemo šta stvarno ona misli o ovom slučaju, imamo i njegove gej afere sa očevicima... Ako bilo šta u tom filmu proglasi netačnim, ja predlažem da svi javno idemo na detektor laži. Vrlo je važno da Tužilaštvo posle ovog filma krene da radi svoj posao. Biće više distrekova, šaljive su pesme. Moje dve objave na Instagramu, kad on trči maraton oko Pinka posle susreta sa bezbednjacima... Taj drveni predmet koji je doneo može za sebe da upotrebi. Taj snimak i distrek pesma, obe su za manje od 24 sata prešle milion pregleda. On priča da je najveći medij u Srbiji, da mu pojasnimo da ukupan rič, televizija i naši profili, prvi put će da oseti i vidi šta znači kad se 10 miliona gledalaca uveri u navede - ispričao je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li on ima veze sa klanom Velje Nevolje? - pitala je Jovana.
Sve ćete to videti. Na kom rođendanu se upoznao, kako se upoznao, kako je plaćao reket. To je finansiranje onoga što je radio taj klan. Sačekajte četvrtak u 20h uveče, pa ćete sve videti. Ono što su za nas govorili da smo upropastili generacije, govorili su zbog narodne muzike, a to je glupost. Ovo danas je upropašćavanje generacije. Zašto ja sve ovo radim javno? Pokušavam da objasnim generacijama da poštenim i normalnim radom sve može da se postigne. On se sveo na prosjačenje, tad mu se svidela ideja da se zakači za nekog ko je interesantan javnosti. Ali, znate kako se kaže, njegov nadimak je Baka Prase. Prase grokće sve dok se ne ispeče, a ja sam majstor za roštilj. Ovu igru ćemo igrati dugo, mene to opušta, a i žilav sam. Ne znam ko je preživeo rat sa mnom, a nikad nisam imao lake protivnike. Đilas je bio gradonačelnik, nikad se nije vratio. Setite se rata sa Đelićem, akademika, Ace Rodića... Posle rata sa mnom je prodao "Kurir" i otišao u anonimuse. Ali ja nikad nisam poveo rat, uvek su bili odbrambeni. Svi ratove se završe tako što pobedim, ali ga nikad nisam izazvao - istakao je Željko.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Baka Prase

#Jovana Jeremić

#Novo jutro

#Željko Mitrović