AKTUELNO

Objektivu iskusnih paparaca ništa nije moglo da promakne.

Ekipa emisije "Paparaco lov" nekoliko večeri zaredom pokušala je da usnimi pevačicu narodne muzike Snežanu Đurišić i kamerom zabeleži njene aktivnosti tokom kasnih večernjih sati, a nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja, konačno joj je i to pošlo za rukom.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je završila sa snimanjem jedne TV emisije, Snežana je sela u svoj četvorotočkaš kojim se odvezla do GAK "Narodni front", u čijoj se blizini zadržala određeno vreme. Međutim, u kliniku nije ulazila, već je kuckala poruke na parkingu.

Foto: TvPink Printscreen

Ubrzo se pozdravila sa mladićem kojeg, očigledno, poznaje od ranije, a u njen automobil ušao je gospodin kojeg paparaci, u prvi mah, nisu uspeli da snime, što im je pošlo za rukom kada su izlazili iz automobila.

Foto: TvPink Printscreen

U pitanju je jedan ugledni ginekolog iz "Narodnog fronta", kojeg bije glas da je veliki zavodnik, a da li je uspeo da šarmira i poznatu pevačicu još uvek nije poznato. Ipak, jedno je sigurno - poneo se poput pravog džentlmena, te joj je pridržavao kišobran dok su izlazili iz automobila i postarao se da vremenske nepogode ne pokvare frizuru vremešne pevačice.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Snežana Đurišić

#pevačica

'