AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu televizije Pink i ove nedelje uživo, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije događaje koji su obeležili proteklu nedelju vodiće vas neprevaziđeni voditeljski duo, Bojana Lazić i Tijana Prica, dok će za ekskluzivna uključenja sa najudarnijih lokacija u gradu sa više nego aktuelnim sagovornicima, biti zadužen reporter Nemanja Vujičić.

Foto: Jelena Simonović

Premijerna ekipa bila je vredna i ovog leta, te ćete već ove nedelje imati priliku da pratite ekskluzivne izveštaje o poznatima sa Crnogorskog primorja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pred premijernim kamerama ovog leta govorile su brojne velike zvezde poput Svetlane Cece Ražnatović, Zdravka Čolića, koji se oglasio posle veće medijske pauze za TV Pink, kao i Aco Pejović, Dragana Mirković, Saša Matić, Aleksandra Pirjović i mnogi drugi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša Bekvalac, Bojan Leksington, Sandra Afrika, Tanja Rađenović, Sale Tropiko, Aleksandra Mladenović, Jovana Jeremić, Jovana Tomić Matora, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević i Viktorija Mitrović biće u programu uživo!

Foto: Pink.rs

Gledaoci omiljene vikend emisije o poznatima imaće priliku da ove nedelje prate uživo u programu gala rođendansko slavlje Dalile Dragojević.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je programu TV Pink uživo u nedelju 4. septembra od 13:30 časova!

Video: Promo

Autor: M.K.