AKTUELNO

Ostalo je još samo malo do početka šeste sezone najgledanijeg rijalitija!

Početak nove, šeste sezone "Zadruge" zakazan je za 9. septembar u 21h na kanalu ružičaste televizije, a kako je ulazak novih zadrugara u Belu kuću iz dana u dan sve bliži, portal Pink.rs odlučio je da se priseti dobro poznatih lica, koja su svojevremeno osvojila srca publike širom regiona.

Foto: Pink.rs

Jedan od voditelja najgledanijeg rijalitija, Darko Tanasijević, za Pink.rs ekskluzivno je progovorio o novoj, šestoj sezoni "Zadruge" i otkrio koliko mu je ovaj projekat promenio život.

Uz “Zadrugu” si od samog početka prve sezone, koliko ti je ovaj projekat promenio život? Da li bi mogao da zamisliš sebe bez "Zadruge" i zadrugara?

Ukazana mi je velika čast i odgovornost tada, kada je krenula sa emitovanjem prva sezona "Zadruge". Već tada sam bio deo ekipe, a tokom godina sam samo napredovao i moja uloga se menjala, a odgovornost povećavala. Svakako da mi je "Zadruga" promenila život, nema sumnje da bi mi i karijera, ali i privatni život išao u potpuno drugom pravcu da nije ovog projekta bez kojeg, sada mislim, ne bih mogao, pa tako ni bez učesnika.

Foto: Pink.rs

Iz sezone u sezonu imanje je sve spektakularnije i svaki put budu neka iznenađenja koje niko nije mogao da zamisli. Šta je tebe najviše ostavilo bez teksta tokom prethodnih pet sezona?

Nisam mogao ni da pretpostavim kako će u drugoj sezoni izgledati taj drugi, novi deo "Zadruge"… Sve što sam čuo tada jeste da se Zadruga širi. Sećam se tada tog iščekivanja, uzbuđenja, ali i svoje reakcije kada sam video kako celokupno imanje izgleda – mislim da su tada gledaoci zaista bili potpuno fascinirani.

Da li možda znaš neka od iznenađenja koja su pripremljena za “Zadrugu 6” i da li bi smeo nešto da otkriješ?

Znam za brojna iznenađenja, ali ona najpikantnija se, verujte mi, kriju i od nas voditelja! Jedva čekam da se zajedno iznenadimo tog 9. septembra, baš se približio.

Foto: Instagram.com/darko.tanasijevic

Šta očekuješ od najnovije sezone “Zadruge”? 

Neću biti skroman. Iako će ovo zvučati kao fraza, ali očekujem da ponovo pomeri sve granice, u svakom smislu, i siguran sam da će biti tako, uzme li se u obzir iskustvo prethodnih godina. Očekujem nove, zanimljive učesnike, iskrene i intrigantne priče na koje Balkan neće ostati imun, a nema sumnje da će nam narednih 10 meseci novi zadrugari apsolutno držati pažnju sve vreme.

Ostalo je još samo nekoliko dana do useljenje novih zadrugara u Belu kuću. Koliko se raduješ velikom otvaranju šeste sezone i da li imaš tremu kad si voditelj tako velikog dešavanja koje prate milioni ili si se godinama već navikao?

Uvek je posebno uzbudljivo raditi otvaranje, početak nove sezone Zadruge, kao i superfinale. To su zaista posebne noći, posebna je energija i odgovornost, a uprkos tome što sada stvarno imam iskustva i nemam problem sa tremom, tada se oseti. Zapravo, više uzbuđenje, zbog početka ili kraja jedne sezone koja sa sobom nosi toliko toga.

Foto: Instagram.com

Da li si tokom svih godina i rada kao voditelj “Zadruge” poželeo da, bar na kratko, postaneš učesnik i osetiš kako je živeti u čuvenoj Beloj kući?

Moram biti iskren, razmišljao sam više puta i poželeo da se i ja oprobam kao učesnik, bar na dve-tri nedelje, samo što svoje ideje nisam razmenjivao sa Velikim šefom. Što je sigurno, sigurno je! Mislim da bi mi bilo zabavno da sagledam čitavu situaciju i sa te strane, ali ne zadugo – moja emotivnost brzo bi mi “došla glave”.

Foto: Instagram.com

Kakvu poruku imaš za čitaoce portala Pink.rs pred sam početak “Zadruge 6”, a kakvu za buduće stanovnike Bele kuće?

Čitaoci već odavno znaju da treba da budu uz naš portal sve vreme, jer su kod nas uvek najbrže, ekskluzivne i proverene informacije! Narednih meseci biće u prilici da čitaju ekskluzivne ispovesti, intervjue i, naravno, prate život zadrugara iz minuta u minut, a budućim učesnicima želim da budu ono što jesu i daju sve od sebe da pridobiju naklonost gledalaca.

Autor: Andrea Nikolić