AKTUELNO

Svi su primetili neverovatnu sličnost.

Folkerka Andreana Čekić nedavno je ispunila svoju davnašnju želju i korigovala svoj nos, nakon čega je u velikoj meri promenila svoj fizički izgled, ali i dobila na samopouzdanju, što je i sama priznala.

Foto: TvPink Printscreen

Samo nekoliko dana nakon estetskog zahvata pevačica je izašla u javnost i svoj novi nos premijerno predstavila na otvaranju restorana svoje koleginice Aleksandre Prijović, dok je milionskom auditorijumu svoje novo "ja" prezentovala u emisiji "Amidži šou" na Televiziji Pink.

Mnogi su mislili da će, nakon ove intervencije, Andreana u potpunosti biti zadovoljna svojim fizičkim izgledom, međutim, pevačica je ovaj put, smatraju mnogi, rešila da bar nakratko zaliči na najpoznatiju srpsku starletu Kim Kardašijan.

Foto: Printscreen Instagram

Andreana je objavila gotovo identičnu fotografiju onoj koju je Kim objavila pre više od godinu dana, a u opisu svoje objave objasnila je da se nije ofarbala, već samo dobro zaigrala.

- Što se tiče kose, nisam se farbala. I dalje sam crnka, tako će i ostati, a pošto sam dobila puno pitanja vezano za promenu boje, evo saveta kako ćete se menjati najlakše kao kameleon bez farbanja i uništavanja svoje kose - nabavite perike i igrajte se do mile volje kao prave devojčice - objasnila je folkerka.

D. T.

#Andreana Čekić

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'