AKTUELNO

Dirljivo!

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je u Narodnom pozorištu 60 godina od dolaska u klub legendarnog Dragana Džajića. Predstava je održana pod naslovom "Dragan Džajić – marka za ceo svet", a ovim povodom Pošte Srbije izdale su specijalnu marku. Prisusustvovale su brojne Zvezdine legende, nekadašnji saigrači, aktuelno rukovodstvo, članovi porodice, a među gostima bio je i Patrijarh srpski Porfirije.

Džajina porodica je takođe prisustvovala ovom događaju, a njegova ćerka Dragana se sada emotivnim rečima obratila svom ocu na Instagramu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Sinoć su svečanosti prisustvovali mnogi koji su imali privilegiju da te gledaju na terenu, mnogi su i bili uz tebe kada si kao funkcioner doveo Zvezdu na krov sveta, prisustvovala je i tvoja porodica koja je svedok svih ovih 60 godina uspona i padova (srećom, mnogo je više bilo ovih lepih trenutaka). Nažalost, nisam imala privilegiju da gledam tvoju igračku magiju, ali sam osetila ono najlepše i najdublje što poseduješ, a to je veliko srce puno ljubavi. Hvala ti za ljubav koju pružaš našoj porodici i našoj Zvezdi. Čestitam na 60 godina provedenih u Crvenoj zvezdi - napisala je Dragana u opisu objave, koju možete pogledati klikom OVDE!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: M.K.