AKTUELNO

Priznaje da je njenoj ćerki Mariji saznanje da joj je majka bolesna veoma teško palo!

Pevačica Verica Šerifović 2018. godine hrabro se suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.U razgovoru Verica je godinu dana kasnije otkrila da je sve u redu i da je najgore ostalo iza nje. Međutim, priznaje da je njenoj ćerki Mariji saznanje da joj je majka bolesna veoma teško palo.

- Na sreću, otkriveno je sve na vreme. U tom trenutku tumor je bio mali. Sada sam dobro, posle operacije koju je uspešno obavio doktor Džodić i hvala mu na svemu, redovno idem na kontrole - rekla je ona 2019. godine i dodala da joj je najteži period bio od kada je saznala dijagnozu pa do operacije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Operacija je, srećom, brzo zakazana, pa je taj najveći stres brzo prošao. Želim svim ženama da savetujem da rade samopregled grudi jer sam ja upravo tako otkrila bolest na vreme. Tada nije ništa strašno - savetuje Verica, od koje se u tim teškim trenucima nije odvajala ćerka.

- Marija je bila sve vreme uz mene, trudila se da bude jaka. Moram priznati da je njoj moja bolest teže pala nego meni. To su mi govorili njeni prijatelji, da se preda mnom pravila jaka, a da joj je zapravo veoma teško palo - pričala je Šerifovićka.

Kada su majci pop zvezde lekari na redovnom pregledu otkrili maligne promene, to je za evrovizijsku pobednicu bio veliki šok.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jeste strašno kada saznate tako nešto. Mariji nije bilo svejedno. Ali, kažem vam, najvažnije je da je problem otkriven na vreme. Predahnule smo tek kada je sve prošlo - istakla je tad Verica.

Verica je, prema pisanju medija, i 2015. vodila borbu za zdravlje. Ona je tada operisala štitastu žlezdu.

Autor: M.K.