AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Narod pita". Voditeljla Ivana Šopić ugostila je MC Aleks i Lepog Miću. Usledilo je novo uključenje, a javila se bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa me nije šokiralo, standardna priča. Ja bih da se osvrnem na molbe koje su bile. Svaka molba što se tiče nje i njene majke me ne zanima, dok se oni oglašavaju, nema šta ona mene da moli. Svako ko je mene pljuvao i mene blatio smatram da je učesnik rijaltija. Moja majka se ne oglašava i ne ulazi u polemike sa fanovima, a može svašta da kaže da odbrani svoju ćerku. Sve dok se ona bude oglašavala, ja ću da pričam o njoj - govorila je Matora.
Ona nije deo rijalitija. Ja tvoju majku i tvoju porodicu, kao ni moja majka, ne spominjemo nigde. Ako nećeš finom molbom, moežemo na drugi način - odbrusila je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene smara da pričam o našem odnosu, rekla je 100 puta. Ona ponsno kaže da je nekog iskoristila. Ona komentariše moj odnos i kad sam bila u vezi i kad nisam, šta nju boli ona stvar da li sam srećna ili nesrećna? Ja tebi i tvojoj porodici želim sve najbolje. Nemam potrebe da komentarišem tebe i tvoju porodicu - rekla je Matora, a onda su usledile reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.