AKTUELNO

Hit!

U novoj izdanju rijaliti šou programa "Adaktarovi", salon je posetila pevačica Indira Aradinović Indi, a onda se pojavio i njen kolega.

Sledeći na listi poznatih ličnosti koji su posetili popularnog Adaktara, kako bi se podvrgli njegovom tretmanu sređivanja obrva, bio je popularni folker Dragan Kojić Keba, koji se inače u javnosti i poznat po svojim tetoviranim obrvama.

Dragan Kojić Keba... Evo, moram da priznam, ja sam njegove obrve video već na nekim slikama i pre nego što sam njega upoznao i odmah sam želeo da ih ispravim - ističe Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je to moj omiljeni pevač moje bake? Je l' znaš da moja baka tebe voli verovatno više nego mene - upitao je Adaktar svog klijenta kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, nije to moguće... - rekao je Keba.
Kada se prijavio prvi put u mom lokalu, bilo mi je jako drago. Još uvek smo u procesu lasera, ali čim skinemo, Keba će po prvi put imati savršene obrve - kaže Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Dođe čovek u neke godine kada treba malo pojačiti pigment, kada treba malo podmlati sve, pa i obrve... Čovek se najbolje podmlađuje iz unutra, ali i spoljašnji efekti pomažu da se čovek oseća bolje, a ti si stvarno bog za obrve - ističe folker.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Hajmo mi polako na laser - dobacuje Adam.
Ma, koji put više na laser - uzdahnuo je Keba, ali ipak pošao za Adaktarom na tretman.
Pa treći - smeje se Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Adaktarovi

#Adam Adaktar

#Dragan Kojić Keba