AKTUELNO

Otvorila dušu!

I danas se održavaju sistematski pregledi pred ulazak u "Zadrugu 6", a ekipa portala Pink.rs zatekla je Jovanu Tomić Matoru, sa kojom smo obavili intervju na licu mesta. Odmah smo je upitali kako je.

Mamurno. Ovo mi je deveti rijaliti - rekla je Matora.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Da li će ti se vratiti emocije prema MC Aleks onog trenutka kad budeš ušla u Belu kuću?

Ne, ne. Mene jedino na šta podseća "Zadruga", to je Sanja, to je obeližilo taj period. Jedino o čemu pričam i o čemu ću uvek da pominjem je Sanja, MC Aleks nema potrebe. Sve su priče ispričane, ne znam ni šta bih pričala na tu temu, želim joj sve najbolje - rekla je Matora.

- Da li si ispratila ko sve ulazi u "Zadrugu" i da li ti je neka devojka zapala za oko?

Što je najgore, nisam, ali sam čula da imaju lepe devojke. Stvarno ne prati ko ulazi, to me ne zanima. Ja tamo živim život. Ako mi se desi da mi je neko simpatičan, nemam problem da se muvam, ali bih volela ove godine da budem solo, falim samoj sebi. U tom prekomernom davanju sebe, ništa nije ostalo za mene. Ja volim "Zadrugovizije", zadatke, već sam osmislila tri nastupa - dodala je Tomićeva.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Spekulisalo se da si bila sa Super Cvetom

Ne, ona mi je super drugarica, izlazimo zajedno, družimo se. Gotivimo se. Nikad nismo bile zajedno. Moja drugarica Tamara je pre 5, 6 godina dovela nju u kafić, tako smo se upoznale. Ona je meni super, naročito kad izađemo u kafanu. Družićemo se, super smo - istakla je ona.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ako uđu Mima i Gruja, za pet dana će se pomiriti, to je boleština. Naročito akd doživiš poraz, još više te vuče. Ja Gruju gotivim, jako je sličan u nekim stvarima meni. Njemu je Mima postala opsesija. I da ima devojku, ostavio bi je zbog Mime - smatra Tomićeva.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Spekulisalo se i da je Gringo Dalili poklonio lažni Roleks

Dalila voli da zaintrigira. Nisam ispratila tu situaciju, da ne lažem. Ne znam, pravo da kažem, baš nisam ispratila. Da li je fejk ili ne, koga briga. Karić je jedini imao Roleks, ovo ostalo, ne znam... Ne verujem da su pravi. Za Stefana znam sigurno da jeste - rekla je Matora.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

- Šta se dešava sa tvojom bivšom devojkom, sa kojom si nedavno raskinula?

Nismo u kontaktu, ne daj Bože da je vidim u životu, preći ću ulicu. Malo, malo pa pričam sa prijateljima, ništa nam nije jasno. Što bi mene zvala njena bivša da ispriča sve to, kako su bile zajedno poslednjih pet dana, kako je meni napravila lažnu frku da joj pišu fanovi, ad je ja varam. Milion nekih stvari... Sad me kopka, ako je ona toliko loša za mene i tu situaciju, šta ona radi sa njom? Ali ih očigledno veže taj bolestan odnos. One su bile dugo u vezi - istakla je Tomićeva.

Matora se osvrnula i na prozivke Saleta Luksa, te istakla da je pitala mnoge "gradske ljude" za njega i da ga niko nije sretao po gradu, kao i da može da radi sa MC Aleks šta želi, ali ne razume zašto nju proziva.

Foto: Instagram.com/matora23

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N. Ž. / M. P.

#Jovana Tomić Matora

#zadruga 6