AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Sanja Grujić je nakon gostovanja u emisiji "Narod pita", sumirala utiske sa ekipom portala Pink.rs. Ona je ovom prilikom otkrila da li će snimiti kontorverznu pesmu, posvećenu Filipu Caru, sa svojom prijateljicom Anom Jovanović.

U kakvom si odnosu sa Luksom i Marijanom?

Sa Luksom sam u korektnom odnosu, videla sam ga na jednom rođendanu, od tada se često čujemo. Što se tiče Marijane, sa njom sam u solidnim odnosima, ali nismo bliske i prisne. Ako bi bila dobra sa mnom, onda Dalili ne bi bila dobar prijatelj.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Ana Jovanović i ti ste otkrile da snimete pesmu, posvećenu Filipu Caru. Šta se dešava po tom pitanju?

Ana i ja smo odustale od pesme i smota. Ne želimo da mu dajemo na važnosti, previše pažnje smo mu već pružile, neka se sada time bavi neko drugi time. Anju je povredilo njegovo uključenje u emisiju i forsiranje da mi preko njega želimo da dođemo do medijske paženje. Odustajemo od te odluke, ukoliko neko bude hteo, nek' se bavi time.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Ne želiš više da imaš kontakt sa njim?

Nikakav kontakt, nikakvo povezivanje. Ima toliko momaka koji su mi privukli pažnju. Kada bih snimila tu pesmu, degradirala bih sebe. To bi promenilo mišljenje nekih ozbiljnih momaka, kojima sam ja simpatična.

Ana je poricala da je bila sa bivšim dečkom na Zlatiboru, tokom gostovanja. Oglasio se njen bivši dečko, koji je poslao dokaze. Koji je tvoj komentar?

Ja sam tvrdila da to nije moguće, on je poslao dokaze i razverio me je. Ana je mlada i luda, očigledno je on njena velika ljubav, kao i ona njegova. Malo su nestašni, čine loše stvari, ali valjda će se opametiti.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Ana je rekla da ta veza nema perspektivu,on je došao nakon emisije o odvezao je kući. Da li misliš da će uspeti da se odvoji od njega?

Mislim da je to njihova navika, ali da se vole. Premlada je ušla u tu vezu, treba još malo da proživi. Ona mi je pričala da je pored njega sazrela, naučila neke stvari, ipak su bili nekoliko godina zajedno. Mislim da se oni vole kao osobe, ali nisu svesni da povređuju jedno drugo. Ne znam šta je istina u svemu tome, oboje vole da slažu.

Da li si se čula sa Dejanom i Aleks?

Čula sam se sa Aleks, preporučila mi je kod kog doktora da idem na korekciju usana. Svakako nameravam da se vidim sa njima i popijem piće.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Detaljnije u nastavku.

Autor: N. B. S.Z.