AKTUELNO

Grmi kako izgleda i u petoj deceniji!

Pevačica Jelena Rozga se pojavila u jednom dvorcu u Beču u elegantnoj mini, crnoj haljini koja joj ističe vitku figuru, na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke.

Pevačica je po ko zna koji put obradovala svoje pratioce na Instagramu svojom objavom iz Beča, gde se u jednom dvorcu, pojavljuje u izazovnoj haljini i crnim štiklama.

Zanosna Rozga zaigrala je na kartu provokacije, a svi su primetili da je haljina providna.

Foto: TV Pink Printscreen

"Prezgodna", "Krasna si", "Prelepa si", "Žena kraljica", "Predivna g*za", "Savršena", bili su neki od brojnih komentara njenih pratilaca.

Rozga koja je uveliko zagazila u petu deceniju važi za jednu od najnegovanijih pevačica sa ovih prostora, a jednom prilikom je i otkrila tajne svog dobrog izgleda:

Foto: TV Pink Printscreen

- Jako puno spavam, ne konzumiram alkohol. Ne znam kakvog je ukusa vino i ostali proizvodi, koji se prave od alkohola. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam - rekla je ona.

Foto: Instagram.com/rozgajelenaofficial

Pevačica je takođe poznata i po svom porcelanskom tenu, koji je postao njen zaštitni znak, pa je jednom otkrila u čemu leži tajna njenog besprekornog tena:

Foto: Instagram.com/rozgajelenaofficial

- Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja - rekla je ona.

Autor: Pink.rs