AKTUELNO

Tamara je svoju mezimicu sve vreme držala u naručju i brinula se o njoj, dok je Nikola naručivao hranu za svoje devojke.

U domaćim medijima isplivala je vest da je Tamaru Đurić muž Nikola Kačarević navodno ošamario dva puta. Tamara se nakon toga oglasila, te navela da je bila u policiji kako bi ćerkici Tamari izvadila pasoš, a sada su domaći mediji objavili fotografije njih dvoje iz restorana.

Tamara, Nikola i njihova ćerka uhvaćeni su u jednom tržnom centru na Voždovcu. Oni su posle razgledanja prodavnica otišli i da zajedno ručaju. Tamara je svoju mezimicu sve vreme držala u naručju i brinula se o njoj, dok je Nikola naručivao hranu za njih.

Video: Instagram.com

Đurićeva ni tokom šetnje ne odustaje od visokih štikli, pa je tako za popodnevnu šetnju odabrala uske farmerke i kratku majicu. Nakon što su naručili hranu, oni su seli za sto, a kada su završili sa obrokom, uputili su se ka svom automobilu kako bi što pre otišli kući i pripremili sve za put na more koji ih uskoro očekuje.

Podsetimo, kako su preneli pojedini mediji, incident između Tamare i Nikole se, navodno, dogodio u njihovom stanu na Vračaru, i to nakon žestoke rasprave. Starleta je, navodno, nakon sukoba sa suprugom odmah uzela telefon, pozvala policiju i prijavila napad, nakon čega je patrola došla na njihovu adresu. Ona je sve ovo demantovala istog dana kad su se te informacije pojavile u javnosti.

Foto: PRIVATNA ARHIVA/PINK.RS/N. VASILJEVIĆ

Autor: M.K.