AKTUELNO

Pohvalio se njenom linijom!

Folker Darko Lazić uplovio je u novu vezu, a da nije prošlo ni 5 meseci od kako je raskinuo sa koleginicom Barbarom Bobak. Lazić je prvo pokazao svojim pratiocima devojku od pozadi, kada su zajedno pozirali u teretani i tom prilikom njegova devojka bila je okrenuta leđima, pa su svi komentarisali njenu figuru.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Kako pišu mediji, nova izabranica Darka Lazića zove se Katarina i ima već jedan brak iza sebe.

Foto: Instagram.com

Na njenom Instagram profilu, još uvek stoji fotografija, na kojoj ona pozira sa burmom na ruci, dok u njoj drži čašu vina. Katarina je definitivno ponosna na svoje telo, te su njene mreže pune fotki na kojima ističe obline.

Foto: Instagram.com

Da podsetimo, Darko Lazić i Katarina uhvaćeni su u jednom klubu kako se ljube i razmenjuju nežnosti. Naime, dok je pevao, ona mu je prišla i pred svima ga poljubila u usta. On se oduševljeno nasmejao, a onda i nastavio da zabavlja prisutne.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Lazić iz prvog braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić ima sina Alekseja. Donedavno je bio u emotivnoj vezi sa koleginicom Barbarom Bobak, koju je i verio. Iako su mnogi očekivali svadbu, usledio je iznenadni raskid.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink Printscreen, E-Stock

Autor: Pink.rs