AKTUELNO

Šok detalji burne noći bivših zadrugara!

Sinoć se održalo snimanje spota za novu pesmu Elektre Elit, koju će najpoznatija transrodna pevačica otpevati u duetu sa atraktivnom zadrugarkom, Minom Vrbaški, a ovim povodom su se pojavili i njeni bivši cimeri iz Bele kuće, te je nesumnjivo da će dve dame napravati haos na estradnoj sceni.

Foto: Privatna arhiva

Na snimanju spota desio se skandalozan incident, a u sve je umešana Deniz Dejm, kao i zadrugarski Kazanova, Filip Car. Na pauzi snimanja spota za duetsku pesmu Elektre Elit i Mine Vrbaški, Deniz Dejm se, kao i ostali bivši zadrugari, ludo zabavljala, kao i Filip Car, koji je sve vreme ćaskao sa okupljenima i prepričavao svoje dugodovštine. Međutim, aktraktivna Slovenka je u jednom trenutku ustala od svog stola i sa čašom u ruci prišla bivšem cimeru i polila ga pićem.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Kako saznajemo, Car i Deniz su nakon incidenta završili zajedno kod nje u stanu, a naš izvor otkrio je detalje.

- Između njih su još tamo sevnule varnice i odmah se rodila strast. Oni su nakon snimanja spota otišli zajedno kod nje u stan, gde su proveli burnu noć. Filip je zaboravio svoje naočare za sunce kod Deniz, a ona je čak na svom storiju objavila svoj selfi s njegovim naočarima i tagovala ga. Kad je to video, Filip je poludeo jer nije hteo da se za njih sazna. Zvao je Deniz i preklinjao je da obriše stori, što je ona i uradila - otkrio je izvor za Pink.rs.

- Zaboravio si naočare kod mene - piše kod Deniz na storiju na kojem je ona tagovala Filipa Cara, a ubrzo potom ga izbrisala!

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs