AKTUELNO

Pevačica Severina Vučković našla se u centru skandala kada ju je sestra Marijana Vučković Popović prijavila za nasilje u porodici, a iz dana u dan javnost saznaje sve više detalja pomenutog događaja.

Kako pišu domaći mediji, Severina je navodno umesto da svoj deo porodične zemlje ponudi sestrama, što je morala po zakonu da uradi, ona je zemljište navodno ustupila vlasniku investitoru da izgradi šoping-centar. Na taj način je sestre dovela u situaciju da bez saglasnosti investitora ne mogu da prodaju svoj deo imovine, pisali su mediji.

Foto: PINK.RS/S. KOJIĆ/Privatna Arhiva

Takođe, navodno, kako tvrde izvori, Marijanu je posebno pogodilo i to što ju je Severina skoro odjavila sa splitske adrese, i to, kako ona smatra, da bi mogla da proda stan njihove majke Ane.

- Severina i njena majka Ana su na silu i bez Marijaninog znanja nju odjavile sa adrese u Aninom stanu u Splitu. Namera im je bila da majka proda taj stan i da sav novac da samo Severini, a ne sestrama Marijani i Zdenki. Kada je Severina u utorak ušla u stan i u njemu zatekla Marijanu, odmah je krenula da viče na sestru: "Marš iz mog stana!" Severinina i Anina ideja bila je da se proda taj stan u Požeškoj ulici u Splitu. Taj stan ima oko 70 kvadrata i on danas na tržištu vredi oko 400.000 evra - priča izvor i dodatno objašnjava:

Foto: Foto: Printscreen/Facebook

- Stvar je u tome da ako Marijanu odjave sa tog prebivališta, oni mogu da prodaju taj stan. A mogu da je odjave zato što ona živi u Nemačkoj, pa zato Seve forsira tu priču da ona živi u Nemačkoj kako bi opravdala njeno brisanje iz adrese. Zato Severina mudro u javnosti govori preko advokata da njena sestra ne živi u Splitu i da godinama nemaju kontakt sa njom. To što Severina radi svojim sestrama je neviđena nepravda - završava izvor za gorepomenuti portal.

Podsetimo, u utorak po podne Severinina sestra Marijana je prijavila policiji u Splitu da ju je sestra pretukla, pa je za pevačicom raspisana poternica. Severina je privedena nakon toga na aerodromu u Zagrebu, a zatim je u sedištu kriminalističke policije negirala ove optužbe, pa se potom pravdala u javnosti da je ona fizički napadnuta.

Autor: M.K.