AKTUELNO

Spremite se za nova uzbuđenja i neverovatne priče.

Posle letnje pauze, vaši omiljeni formati rijaliti karaktera se i u novoj sezoni vraćaju na najgledaniju komercijalnu televiziju – 14. sezona „Paparaco lova“ počinje u sredu 14. septembra u 22 časa, 11. sezona emisije „DNK“ istog datuma ali u 23 časa, dok je četvrtak 15. septembar od 22 časa rezervisan za četvrtu sezonu jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“.

Kako bi sa svakom novom sezonom bili aktuelni i zanimljivi, ekipa „Paparaco lova“ stalno unosi novine, pa će to slučaj biti i sa 14. sezonom. Kamere „Paparaco lova“ su i tokom letnje pauze ostale uključene i u stopu pratile poznate ličnosti onda kada su mislile da ih niko ne snima. Znamo da ste nestrpljivi da saznate koje vas to priče očekuju u novoj sezone, a voditeljka Ana Pendić Radoš se potrudila da vas zaintrigira. Tokom leta su nastale ekskluzivne priče. Ekipa „Paparaco lova“ usnimila je nove nekretnine i nove automobile mnogih poznatih, a tu su naravno i nenadane svađe, saobraćajni prekršaji, nezgode na putu – sve ono što niste mogli da vidite na drugim mestima, videćete u emisiji od koje strahuju poznati.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Podjednako zanimljiva biće i 11. sezona emisije „DNK“. Voditeljka Natalija Simović nastavlja da obilazi našu zemlju i utvrđuje podudarnost u slučaju sumnje u roditeljstvo, najtačnijom i njapreciznijom DNK metodom. Tokom prethodnih sezona, Natalija je posetila mnoge porodice koje su bile u sukobu upravo zbog sumnje u očinstvo, a mogli ste da vidite i brojne zanimljive priče, sa neočekivanim ishodom.

Dragi gledaoci, nećemo ni ovoga puta izneveriti vaša očekivanja, nećemo menjati ono što ste kao format i humanu ideju zavoleli kroz prethodne sezone. Ostaćemo verni vama koji sa uzbuđenjem očekujete svaku novu priču i trudićemo se još više da vam prikažemo pravi život, onakav kakav jeste, bez glume i maski. Sa istim žarom se i ja radujem novim pričama koje ću vam prikazati zajedno sa onima koji su želeli da se njihov život ispriča iskreno. Hvala svima koji nas verno prate i podržavaju - rekla je Natalija.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Iz producentske kuće „Top Manifest“ stiže i nova sezona najmlađeg formata – jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ – koji je za veoma kratko vreme postao internet senzacija. Zbog velikog interesovanja, popularnosti na društvenim mrežama i visokih rejtinga, od 15. septembra gledaćete četvrtu sezonu koja donosi nikad uzbudljivije situacije i kandidate. I u ovoj sezoni će kandidate, odnosno buduće mladence, u svakoj epizodi kroz pripreme za venčanje voditi Milica Kon. Nakon što je tim psihologa emisije „Brak na neviđeno“ spojio kandidate, Milica će dati sve od sebe da ih dovede do oltara i da sklope brak. U svakoj epizodi se pojavljuju specijalni gosti – psiholozi, astrolozi i VIP ličnosti – koje će razotkrivati kandidate: pronalaziti njihove mane, ali i isticati njihove vrline. Ali konačna odluka je na kandidatima – da li su za brak na neviđeno ili neviđeni brak.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Jedno je sigurno – očekuju vas nikad uzbudljivije sezone emisija „Paparazzo lov“ i „DNK“ – od 14. septembra sredom u 22 časa, odnosno 23 časa – i „Brak na neviđeno“ koji ćete od 15. septembra gledati svakog četvrtka od 22 časa na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Brak na neviđeno

#DNK

#Milica Kon

#Natalija Simović

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#jedinstveni šou program za upoznavanje

#voditeljka