AKTUELNO

"Da mi je ova pamet bila ne bih se ovako unakazila"

Aleks Nikolić preživljava pravi pakao zbog silikona u usnama! Bivša zadrugarka je objavila jezive fotografije koje su nastale pošto su joj doktori hirurškim putem izvadili biopolimer iz usana. Starleta kaže da je sama kriva što sada mora da trpi bolove jer je podlegla trendu i stavila silikone.

Devojke i devojčice, budite prirodne i ne podležite trendu da sve mora da bude veliko i napumpano! Nekad je manje, lepšel Učite se na mom primeru i nemojte da radite ništa kod neproverenih hirurga. Dođe mi da tužim doktore koji su mi pre pet godina stavljali biopolimer jer su mi uništili usne. Osim što su vizuelno ružne i ogromne, počele su da mi se prave rupe i iskaču gromuljice. Niko od tih hirurga me nije upozorio na ovakve posledice! Videli su da sam klinka i samo su hteli da mi uzmu novac. Da mi je ova pamet bila, ne bih se ovako unakazila - započinje priču Nikolićeva, koja je bila na operaciji vađenja silikona u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Foto: Printscreen YouTube

Bila sam veoma uplašena pred zahvat! Tresla sam se! Ne znam kako bih sve izdržala da mama nije išla sa mnom. Doktor je dao sve od sebe da me smiri. Tokom operacije ništa nisam osetila, sem na početku ubod igle dok mi je davao anesteziju.

Operacija je trajala oko sat vremena, a kada se završila, Aleks je imala konce i otekline na usnama.

Užasno izgledam, ali sve je još sveže. Gornja usna će mi se podići, donja spustiti, a otok će proći. Biće to sve kako treba, ali mora da prođe vreme. Nadam se da se ništa neće iskomplikovati - priča Aleks i nastavlja.

Foto: Printscreen YouTube

Trpim nesnosne bolove, ali pijem lekove, pa mi bude malo lakše. Jedva progutam lek, jer mi je teško i vodu da pijem. Ne smem čak ni da jedem. Doktori su mi zabranili da se smejem i da koristim slamčicu. Prvu noć sam se plašila da zaspim da u snu ne pokidam konce. Ona je za kraj objasnila šta je čeka kad izvadi konce. Doktor treba da mi sredi ivice usana, ali to će raditi hijaluronom. Silikon više nikada neću stavljati. Imala sam lepe usne, ali čovek nikad nije zadovoljan - dodala je Aleks.

Autor: M.M.