AKTUELNO

Ovo je njeno rešenje!

Aleksandra Subotić oprostila je nevenčanom suprugu Peci Raspopoviću prevaru sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, a kako bi održala brak, vredno radi na tome da dobiju još jedno dete.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic, sandrassuboticss

Kako izvor otkriva, Subotićeva je iskoristila to što je njen suprug spreman na sve da ona zaboravi prevaru, pa je pristao i na drugo dete iako joj je više puta naglasio da nije za proširenje porodice.

- Još kada je Aleksandra rodila njihovog sina Jovana, Peca joj je rekao da ne planira više dece i da je s tim završio. Budući da je ona oduvek maštala da ima bar troje, pokušavala je da ga ubedi da rade na drugom detetu da bi razlika u godinama bila manja i da bi ih lakše odgajala. On to nije želeo ni da čuje. Ipak, kada je odlučila da mu oprosti preljubu, stvari su se promenile, a već prvih dana pomirenja mu je naglasila da želi još jedno dete, na šta je on pristao - priča izvor za medije i otkriva da Subotićeva nema podršku svojih najbližih.

- Još jedno dete za Aleksandru znači sigurnost da će Peca ostati uz nju i da je nikada više neće ostaviti. Ipak, članovi njene porodice i najbliži prijatelji nikako se ne mire s tim što ona želi da rodi još jedno dete čoveku koji ju je na najbolniji način izdao, prevario i ostavio je samu - kaže izvor.

Foto: Instagram.com

Maja: Našli su se na deponiji!

Maju Marinković neprijatno je iznenadilo pomirenje bivšeg dečku sa nevenčanom suprugom, pa im je u razgovoru uputila niz uvreda.

Zaslužuju jedno drugo. Verujem da su se njih dvoje ponovo spojili pored neke deponije. To mi je jedino logično objašnjenje. Želim im svu sreću i kosmičku ljubav do sledećeg puta kada poželim da se zabavim, ako uopšte i budem želela. Pričao mi je da koristi vijagru da bi mogao da spava s njom, ali i da mu nije problem da je nabavi. Time je problem rešen i za njih nema zime - zaključila je Maja.

Foto: Instagram.com, Privatna arhiva, Pixabay.com

Autor: P.R.