AKTUELNO

Nije mogao da joj oprosti to!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nedavno su stavili tačku na svoju ljubavnu vezu, a prema saznanjima medija, tom događaju prethodio je veliki broj svađa.

Dobro obavešten izvor blizak nekadašnjem paru otkrio je za naš list da je Jovana bila veoma ljubomorna i da je istina da je gušila Stefana, ali da je on presekao kad su se posvađali zbog njegove bivše devojke Dijane Milojković.

Foto: INSTAGRAM.COM/DIJANASLIFE, TV Pink Printscreen

Jednog dana u porodičnoj vili Karića, koja se nalazi na Zvezdari, izbila je velika svađa jer je Jovana rekla Stefanu da više voli bivšu mrtvu devojku nego nju, koja je pored njega i čekala ga je da izađe iz "Zadruge".

Jovana je napravila scenu u kući jedan dan bez razloga. Svakodnevno ga je gušila pričama o tome kako ga je čekala iz "Zadruge" i nije mu dala prostora da diše. Kap koja je prelila čašu bila je kad se Jovana uporedila s pokojnom Dijanom. Kao da je pokušavala da isprovocira Stefana. Na kraju mu je rekla: "Više voliš nju mrtvu nego mene živu" i tu je svađa kulminirala. Stefan joj je rekao da nije normalna, da je bolesno ljubomorna i da joj preko toga nikad neće preći - ispričao je za medije Stefanov dobar prijatelj.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Nisam ispunio njena očekivanja. Ja sam prolupao po izlasku iz rijalitija. Bežao sam od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto, i to je uticalo na moju odluku. Jednostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš - ispričao je Stefan u emisiji "Narod pita".

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram Printscreen

Autor: M.M.