AKTUELNO

Izmamila uzdahe!

Nekadašnja modelsica Ivana Stamenković Sindi našla se u središtu interesovanja javnosti kada je njen partner završio iza rešetaka.

Ivana se od tada nije oglašavala osim što je, u znak podrške, objavila zajedničku fotografiju sa dečkom Stefanom Plavšićem na društvenim mrežama, a u toku današnjeg dana je ponovo iznenadila pratioce na Instagramu.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Naime, Stamenkovićeva se, kao da se ništa ne događa, fotografisala u veoma provokativnom izdanju, pri čemu je bujno poprsje stavila u prvi plan.

Sindi je ovom prilikom ponela crnu odevnu kombinaciju, dok je kosu vezala u tzv. visoki rep.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Podsetimo, Stefan Plavšić je jedan od uhapšenih u velikoj akciji MUP, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal. Kako saznaje Kurir, Plavšiću su lisice na ruke stavljene u streljani, u kojoj su pala i dvojica policajaca Jedinice za obezbeđenje, kao i još trojica osumnjičenih, među kojima je i strani državljanin T. L, zbog sumnje da su bez odobrenja Ministarstva unutrašnjih poslova, koristili opremu i službeno naoružanje, automatske puške, pištolje i municiju koji su u vlasništvu srpske policije.

Plavšić je, prema ovim saznanjima, kasno popodne priveden sa ostalim osumnjičenima na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal. Zamenik tužioca, pošto se upoznao sa dokazima, odlučio je da njemu i još jednom osumnjičenom ukine zadržavanje i ne pokrene istragu protiv njih.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Autor: M.M.