AKTUELNO

Nimalo nije naivan!

Ekipa Pink.rs srela je na sistematskom pregledu Miloša Petkovskog, poznatijeg kao Fantom macan, koji se bavi noćnim životom i otkriće mračnu stranu mnogih zadrugara.

Ja sam Miloš Petkovski. Dolazim iz sela Globonja kod Pančeva. Imam 23 godine i bavim se poljoprivredom, noćnim životom u Beogradu i malo muzikom, a nadam se sve to malo ozbiljnije kad izađem.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Pošto se baviš noćnim životom u Beogradu onda mogu samo da pretpostavim koje ti informacije imaš.

Pa razne su i dosta su povezane sa učesnicima koji ulaze u ovu sezonu. Trenutno ne bi bilo lepo da dam tu informaciju jer niko još nije čačkao mečku, pa ću ostaviti to za tamo.

Ulaziš kao zauzet ili slobodan?

Ulazim kao slobodan. Bio sam zauzet pre, ali se to prekinulo. Nismo kliknuli i to je to. I da sam ušao sa isztom tom devojkom tako bih i izašao, kao zauzet. Ne bih je sigurno prevario.

Da li si imao bilo kakv odnos ili vezu sa nekom bivšom zadrugarkom?

Ne. Ne mogu da lažem, nisam ništa specijalno. Bilo je dopisivanja. Sve te ozbiljnije informacije ću ostaviti za kasnije ako se pokrene neka priča.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Da li se družiš sa nekim bivšim zadrugarima?

Ima, ima dosta zadrugara znam. Davora Lazića sam upoznao pre četiri godine na nekom snimanju spota jer se bavim modelingom i bio sam statista u njegovom spotu. Sad smo ekstra drugari. Znam Gruju, dobri smo prijatelji.

Poznaješ li Ljilju privatno?

Poznajem, par puta sam bio kod njih kući i dok je bio u Zadruzi. Nismo pričali na tu temu jer nema potrebe. Njemu sam rekao sve što je trebalo pre nego da uđe u tu sezonu.

Foto: Privatna arhiva

Sa kojom bivšom zadrugarkom se družiš?

Nijedan odnos nije baš dugo drugarstvo. Videćemo, reći ću kad bude i ako bude bilo potrebno.

Detaljnije u videu.

Autor: N. Žugić, M.M.