AKTUELNO

Šok!

Sergej Pajić leto je proveo radno. Reper je pre mesec dana otputovao na Crnogorsko primorje gde je zakupio delove Lušticu kako bi snimio kadrove za novi spot koji će predstaviti u septembru, ali to nije sve. Nabavio je vespu koju je vozio Džastin Biber i sa njom patrolirao primorjem.

Međutim, izgleda da se njegova ideja dopala i njegovom kolegi, Džala Bratu, koji je potez mladog repera potpuno iskopirao za svoj projekat.

Naime, kako se ranije pisalo, Pajić se na društvenoj mreži Instagram pohvalio kako je za potrebe snimanja novog spota nabavio vespu, i to ni manje, ni više, već od svetske muzičke zvezde, Džastina Bibera.

Istu vespu je dve nedelje kasnije za potrebe novog projekta iskoristio i Džala Brat, kojem je, podsećanja radi, zabranjen ulazak u Srbiju zbog niza skandala na nastupima širom naše zemlje. Džala je na svojoj objavi tagovao Bibera, koju možete pogledati OVDE.

Foto: Instagram.com

Ovo možda ne bi bilo čudno da Sergej i Džala nisu već sarađivali. Naime, mladi Pajić je pre mesec dana izbacio pesmu koju je kupio upravo od repera, koji je radio i tekst za istoimenu numeru.

Autor: P.R.