AKTUELNO

Majka Vojaža izgleda neverovatno, a njen pogled i osmeh svakog razoružava!

Pevač Mihajlo Veruović, danas jedna od najuspešnijih mladih muzičkih zvezda, medijima je odmah privukao pažnju, kada se saznalo ko je njegov otac. Naime, radi se o Milanu Veruoviću, telohranitelju Zorana Đinđića, koji je bio sa njim u momentu atentata. Zbog svoje bezbednosti Vojaževa porodica je morala da se preseli u Francusku.

Iako je imao traumtatično detinjstvo, izrastao je u jednom veoma finog i kulturnog momka. Na njegov šarm padaju već sve devojčice, a sebi je još od malih nogu obećao da će biti uspešan.

Kada je moj otac ranjen, moja porodica i ja smo morali da bežimo u Francusku. Kao dete sam preživeo stvari koje mogu da se vide samo na filmu i to je traumatično iskustvo za jednog klinca. U Srbiju sam se vratio kada sam imao osam godina - isprilčao je jednom prilikom Vojaž.

Foto: Beta/Nenad Petrović

Prošao sam pakao od života i trebalo mi je vremena da se uklopim sa svojim vršnjacima, koji nisu mogli da razumeju kroz šta sam prošao. Ne želim od sebe da pravim žrtvu, ali sam uvek bio kao neki čudak i crna ovca u društvu - priznao je pevač.

Iz svega što je preživeo naučio je da nikada ne odustaje.

Jedan od razloga za moj uspeh je inat. Radio sam mnogo više od drugih, ali zato sam uspeo - rekao je poznati jednom prilikom za domaće medije.

Posebno je naglasio da mu je najvažnija žena u životu njegova majka Žana, koja ga je izvela na pravi put. Sliku njegove majke možete pogledati klikom na link OVDE.

Jedina žena kojoj dugujem život. Osoba koja me je naučila svim vrednostima koje posedujem i koja se pobrinula da izrastem u muškarca koji će zauvek poštovati žene. Od prvog koraka, prvog problema, prvog uspeha i prvog miliona. Sve dugujem njoj! Mama, hvala ti, obećavam da se nikad nećeš razočarati i da ćeš biti najponosnija majka na svetu - napisao je Vojaž ispod slike sa mamom na njegovom Instagram profilu.

Svi njegovi pratioci su se oduševili Žaninim izgledom. A samo neki od komenara su da je neverovatno lepa i negovana žena sa predivnom energijom.

Iako u muzici niže sve veće uspehe, Vojaž se oprobao i u glumačkoj profesiji. U najnovijoj seriji u"U klinču" tumači glavnu ulogu, a reakcije su fantastiče. Samo prvu epizodu je pogledao svaki četvrti čovek u Srbiji.

Autor: M.M.