AKTUELNO

Intrigira javnost!

Dijanu Janković, javnost je upoznala kao pevačicu, koja živi na visokoj nozi i neretko se hvali skupocenim stvarima u kojima uživa.

Ovog puta Didi Džej iznenadila je mnoge, jer se na svom Instagram profilu pohvalila gumenim čizmama, jedne poznate marke, čija je cena 895 evra.

Foto: Promo

Ovog puta je iznenadila je mnoge tom objavom, jer smo od nje navikli na skupocenije stvari.

Medije mnogo intrigira njena neskrivena ljubav prema luksuznom životu, kao i materijalnim stvarima, a mi smo ranije navodili koje je to sve skupocene stvari Didi Džej imala na sebi poput tašne, koja košta 7000 evra, kaputa od 3500 evra i cipela od 1500 evra.

Pevačica je navikla javnost na skupocene stvari sa kojima se šepuri, međutim ovaj put je kupila gumene čizme, koje i nisu tolikio skupe, kao prethodne na koje smo navikli.

Foto: Instagram.com/didijofficial

Da li i Didi Džej drma neka finansijska kriza, pa je malo utanjila sa novcem, pa se zadovoljava za njen standard jevtinijim stvarima ili je u pitanju nešto drugo ostaje nam da vidimo.

Podsetimo Dijana je udata za biznismena i preduzetnika Danijela Rokvića sa kojim ima ćerku Dajanu. Ona poslednjih godina gradi svoju muzičku karijeru u Americi. Inače pevačica je sestra od strica naše proslavljene teniserke Jelene Janković.

Autor: M.M.