AKTUELNO

Tamara se pre nekoliko godina oprobala u spotu Aleksandre Prijović.

Pevačica Tamara Tara Ćirić dokaz je da se želje i snovi ostvaruju kad-tad! Doduše, ona je ipak izabrala teži put jer nije želela da se promoviše u rijaliti programima već je to uradila sporije, ali kvalitetnije.

Foto: Promo

Tamara se pre nekoliko godina oprobala u spotu Aleksandre Prijović za pesmu "Uspomene", gde je prikupila pozitivne komentare, te su je mnogi savetovali da bi gluma bila pun pogodak za njen životni poziv.

Aleksandra se na snimanju ponela kao pravi profesionalac. Oduševljena sam njenim ponašanjem, ophođenjem prema celom timu saradnika i uživala sam sve vreme tokom snimanja tog spota, još da je u spotu glumio i Miloš Biković, sigurno bih se opredelila za glumu - našalila se Tamara!

Foto: Promo

Iako je za nju to jedno prelepo i korisno iskustvo, muzika je ipak njen život. Nedavno je objavila svoj drugi singl "Luda Latina", koji je i ekranizovala. Ne samo da je skrenula pažnju dobrom pesmom, već i atraktivnim izgledom jer je u novom spotu nikad bolja i izazovnija.

Presrećna sam zbog svega, to je ono što sam ja, taj ritam mene pokreće a i pošto mnogo nastupam po klubovima znam šta publika želi da čuje i uz šta se najviše veseli. Dragan Brajović Braja, Miloš Vuksanović i Bojan Vasić mi mnogo znače kao podrška u ovoj priči i najbitnije mi je to što se dobro kapiramo.

Autor: P.R.