AKTUELNO

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković rešila je da iznese svoju stranu priče, nakon što je juče privedena od strane zagrebačke policije po prijavi rođene sestre Marijane Popović, koja ju je optužila da ju je fizički napala u stanu njihove majke u Splitu.

Severina je izdala saopštenje za medije, u kom se osvrnula i na navode svog bivšeg partnera Milana Popovića.

Foto: TVPINK PRINTSCREEN/PRIVATNA ARHIVA

Izjave Marijane Popović upućene medijima su neistinite. Marijana Popović, svojom voljom, već dugi niz godina nije deo svoje primarne porodice. Godinama se ne zna gde živi, ne održava porodične odnose ni sa rođenom ćerkom Mijom, ni sa majkom, ni sa sestrom Severinom, o kojoj kleveće i podnosi lažne prijave. Naime, nakon što sedam godina nije videla sestru, ćerku jedinu pet godina, a unuka nikada u životu nije videla, iznenada se, pre skoro pola godine, zbližila sa Milanom Popovićem, što je on potvrdio u Centru za socijalni rad Maksimir i insistirala da postupi po njenim prijavama - kaže Severina i nastavlja:

Foto: Privatna Arhiva

Pritužbe Marijane Popović protiv sopstvene ćerke i Severine, iako u tom trenutku nije utvrđena ni autentičnost mejlova, ni prebivalište i kontakt podaci Marijane Popović, Centar za socijalni rad Maksimir je uzeo u obzir i direktno proverio navode. I nije utvrdio istinitost tvrdnji iz pritužbi . Isto je učinio i Centar za socijalnu skrb Split.

- Ćerka Marijane Popović godinama je izložena nasilju i klevetama od svoje majke, pa ju je prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović preko vozača Milana Popovića poslala paket uznemirujućeg sadržaja. Posle nekoliko godina Marijana je došla nepozvana u stan svoje majke, maltretirala je, fizički nasrnula na Severinu, vređala je, nanela joj fizičke povrede, uništila joj mobilni telefon i kidala ogrlice sa vrata. Kada je Severina u pratnji drugarice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala komšije, lupala im po vratima, bacala se i povredila i insistirala da dođe hitna pomoć i da policija dobije njenu lažnu krivičnu prijavu. O svemu postoje dokazi i svedoci. Severina se uzdržala od sudskog postupka protiv sestre jer je smatrala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji je koristi za svoje potrebe - navodi se u saopštenju medijima, piše Večernji.hr.

Foto: Beta

Autor: pink.rs

#Milan Popović

#Severina Vučković