AKTUELNO

Nedostaje joj!

Kako je Pink.rs prvi pisao, emotivni partner nekadašnje Modelsice Ivane Stamenković Sindi uhapšen je u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal. Naime, Stefan Plavšić sumnjiči se da je pripadnik grupe koja je nezakonito vežbala gađanje na strelištu u Novom Slankamenu.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Sindi tim povodom nije želela da daje komentare, već je samo poručila da je u gužvi i prekinula vezu, a sada se oglasila na storiju na svom profilu na Instagramu.

Sindi je objavila zajedničku fotgrafiju sa Stefanom, na kojoj je on grli, dok ispijaju piče u kafiću, a po svoj prilici, radi se o staroj uspomeni. Modelsica očigledno i te kako pati za svojom jačom polovinom, budući da su trenutno razdvojeni.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Inače, Sindi je u višegodišnjoj emotivnoj vezi s Plavšićem, koji je inače fitnes trener i bodi-bilder. Međutim, on je uglavnom izbegavao da se na javnim događajima eksponira sa Sindi, te su retki momenti kada su njih dvoje uslikani zajedno. Sindi neretko na društvenim mrežama obvljajuje fotografije i snimke sa svojim dečkom, a u poslednje vreme često su zajedno putovali, čemu u prilog govore objave sa egzotičnih destinacija.

Autor: M. K.