AKTUELNO

Drastična odluka!

Aleksandra Nikolić, od kako je izašla iz pete sezone Zadruge, svakodnevno radi na svom fizičkom izgledu i lepoti.

Tokom boravka u Beloj kući, rešila je da promeni svoje lice i vrati prirodan izgled koji je nekada imala, te je nakon samog izlaska, smanjila usne, a taj čin je dobio mnoštvo pozitivnih komentara.

Foto: Pink.rs/A. Stanojevic

Takođe je skinula nadogradnju nakon deset godina i rešila da pusti svoju prirodnu, te je ponela čuvenu paž frizuru. Prilikom svih promena, dobila je ogromnu podršku javnosti ali i svog partnera Dejana Dragojevića.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Danas je na svom kanalu, podelila sa svojim fanovima isustvo vađenja silikona (biopolimnera) iz usana i otkrila kako se oseća nakon intervencije.

Ovo sam ja nakon operacije. Imam bolove, ali to je normalno prvog dana. Pijem lekove, iako vodu jedva mogu da popijem uz njih. Ništa ne mogu da jedem, ali i ne traži mi se hrana. Sve je još uvek sveže, nije se namestilo kako treba. Podići će se gornja usna, donja će se spustiti, a otok će proći - objasnila je Aleksandra, pričajući jedva razgovetno od konaca u usnama.

Foto: Printscreen YouTube

Nikad više neću napraviti grešku da odem kod neproverenog hirurga. Usta su mi smetala jer su ružno izgledala i ružno su se snimala. Čovek treba da bude onakav kakav je prirodno, a ne da se koriguje zbog trenda da sve bude što veće, a nekad je manje zapravo prelepo. Niko me nije nagovorio na operaciju, sama sam donela tu odluku - izjavila je Aleks.
Za sedam dana vadim konce. Doktori su mi zabranili da se smejem i da pijem na slamčicu. Bila sam jako uplašena kada sam išla na operaciju. Bukvalno sam se tresla. Ipak, doktor mi je ulio poverenje i ništa osim davanja anestezije nisam osetila. Sad čekamo završne rezultate, ali se nadam da se ništa neće iskomplikovati - dodala je.

Foto: Printscreen YouTube

Da sam imala ovu pamet ranije nikada se ne bih ovako unakazila. Imala sam lepe usne, ali čoveku nikad nije dovoljno. Plašim se da zaspim kako ne bih slučajno oštetila konce. Srećom je mama išla sa mnom na operaciju jer ne znam kako bih sama sve to izdržala. Nije svejedno sam otići. Devojke i devojčice, učite se na mom primeru i nemojte da radite kod neproverenih ljudi bilo šta! - rekla je Nikolićeva.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: Pink.rs