AKTUELNO

Ni ranije nisu bile u dobrim odnosima!

Danas je u medijima odjeknula vest da je pevačica Severina Vučković uhapšena nakon fizičkog okršaja sa sestrom Marijanom. Međutim, ni sa drugom sestrom, Zdenkom, nije u dobrim odnosima, a ovo su razlozi njihovih svađa.

Od ranije je u lošem odnosu sa sestrama!

Severina Vučković je uhapšena nakon incidenta u domu njene majke, a ceo skandal je prijavila njena sestra Marijana. Inače, pevačica od ranije nije u dobrom odnosu sa sestrama, naročito sa Marijanom, koja joj, navodno, brani da viđa majku.Pevačica ima dve sestre, Zdenku i Marijanu, a sa Marijanom je donedavno bila u odličnim odnosima. Ona je novinarka i živi i radi u Beogradu. Sa starijom sestrom, Zdenkom, Seve ne razgovara već dugo, a ona živi u blizini Zadra.

Foto: PINK.RS/S. KOJIĆ/Privatna Arhiva

Naime, Zdenka se svoje slavne sestre odrekla nakon što se ona udala za Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića, od kog se prošle godine razvela nakon šest godina braka.

Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću - rekla je Zdenka ranije za hrvatske medije.
Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd - rekla je Zdenka, a njen muž je dodao: - Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više. - Lepo nam je pokojna nana govorila: "Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose" - istakla je 2015. Navodno je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom nego sa Severinom.

Foto: Foto: Printscreen/Facebook

Ranije se pisalo i da su se sestre Vučković posvađale oko izvesnog zemljišta u Splitu na kom je izgrađen put za šoping-centar. Naime, Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima. Severina za sve ovo vreme nikad nije iznosila prljav veš niti je govorila bilo šta o odnosu sa svojim sestrama.Kako su mediji ranije prenosili, Severina i Marijana su već duže vremena u svađi, a tada se u pevačicin život upleo i Centar za socijalni rad zbog sukoba sa sestrom

U medijima se nedavno pojavila vest da je radnica Centra prijavila Severinu za haos koji je napravila kada ju je izvređala, te je navodno reagovala i policija. Zbog sumnje da je remetila javni red i mir na štetu zaposlene Centra za socijalnu zaštitu, poslat je optužni predlog Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, a kako je tada navedeno, reč je, naime, o porodičnim problemima.

Severinina majka Ana imala je zdravstvenih problema, pa sve više vremena provodi sa pevačicom u njenom domu. Međutim, Sevina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema, i to sve navodno zbog Vučkovićeve.

Foto: Instagram.com/severina

Marijana je tada tvrdila da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih meseci. Severinina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović. Severinina nećaka stanovala je tokom studija u pevačicinom stanu, a pošto se udala i dobila dete.

Autor: Pink.rs