AKTUELNO

Skandalozno!

Drama oko raskida Maje Marinković i Petra Pece Raspopovića, ali i njegovog pomirenja sa bivšom nevenčanom suprugom Aleksandrom Subotić, danima ne jenjava, te svakodnevno isplivavaju novi detalji ove filmske priče.

Foto: Instagram.com, Pink.rs, Pixabay.com

Subotićka je prethodnog dana svima jasno dala do znanja da je svom partneru i ocu svog deteta sve oprostila, tako što je okačila zajedničke fotografije na kojima ljubav puca. Maja Marinković za Pink.rs dala je svoj sud na novonastalu situaciju:

Uvek sam kao mala kad pokvarim lutke i izgustiram davala jadnoj deci iz komšiluka... Ostalo mi je to u navici. Našli su se opet verujem pored neke deponije, a i vidim da je pokvarena lutka, jer mu je prst kriv na slici (smeh). Želim im svu sreću i puno ljubavi do sledeće moje sprdnje, ako mi se uošte bude sprdalo, pričao mi je da mu treba vijagra za nju, ali kaže da mu nije problem da istu nabavi (smeh) - poručila je Maja.

Foto: Pink.rs

Nakon fotografije koje je dokaz pomirenja Aleksandre Subotić sa bivšim partnerom, domaća javnost bruji o pitanju da li je oproštaj iz ljubavi ili koristi, jer je vrlo jasno da je život pored Raspopovića izuzetno luksuzan, a za portal Pink.rs oglasio se izvor blizak ovom paru, koji je zamolio da ostane anoniman.

Ne meša se niko u njihovu odluku, ali je svima čudno pomirenje nakon svega što se desilo i to nakon samo desetak dana. Peca verovatno zna šta radi, ali se jasno vidi da nije srećan kao što je bio sa Majom. Njih dvoje su putovali, uživali, fotografije su čak bile drugačije sa njom... Izgledao je mlađe, za razliku od sada kada je na slikama sa Subotićkom kao primoran da stane ispred objektiva... Većina prijatelja misli da je to pomirenje zbog sina kojeg ima sa Aleksandrom - naveo je izvor i dodao:

Foto: Privatna arhiva

Otkako se to desilo, razne priče kruže jer je Aleksandra skoro mesec dana bila u Crnoj Gori... Postoje ljudi koji tvrde da je sa ženom Pecinog najboljeg prijatelja čak išla i do nekih vračara kako bi 'razbucala' vezu sa Majom i vratila ga sebi. Nikome nije jasno da od tolike ljubavi prema Marinkovićevoj sa kojom je bio srećan, tako naglo ponovo bude sa Aleksandrom. Samo pogledajte kako je čovek izgledao pre samo nekoliko dana sa Majom, a kako sada sa njom... Ne znam, nisam pametan... - dodao je izvor za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs