AKTUELNO

Razotkriveno!

Prošle nedelje u medijima je eksplodirala vest kada su bivši supružnici Severine VučkovićMilan Popović (56) i Igor Kojić (35) na Instagramu objavili zajedničku fotografiju. Šokirali su javnost informacijom da su postali bliski prijatelji, a čak su zajedno proslavili i Igorov rođendan.

Kako saznaju mediji, bivši Severinini partneri su više od nedelju dana proveli zajedno na brodu - kupali se po skrivenim uvalama, provodili se, ronili... Društvo im je pravio i zgodni hrvatski model Bruno Ilić koji je fotografije njihovog druženja na brodu i priprema za ronjenje objavio na svom Instagram profilu i time dodatno potvrdio blisko prijateljstvo Severininih bivših.

Dok su provodili aktivni odmor, oni su se iskrcali jedne večeri na Hvar i posetili noćni klub, gde su ostali do jutra. U jutarnjim satima vratili su se na brod i otplovili dalje.

Podsetimo, osim fotografije sa Milanom koj je Igor objavio, usledila je još jedna objava na Instagramu na kojoj su zajedno, kao i Popovićevi sinovi, na kojoj je i njegov maloletni sin kojeg je dobio iz braka sa Severinom.

Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je, i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzla za kompletnu sliku, al' naćićemo je dogodine u punom sjaju - napisao je Kojić u okviru ove svoje objave na Instagramu, koju je ubrzo obrisao.

Foto: Instagram.com/igorkojic

Autor: M.M.