AKTUELNO

Godinama, bilo da se odmaraju ili nastupaju širom regiona, mediji su u letnjim mesecima u stopu pratili Cecu Ražnatović, Natašu Bekvalac, kao i mnoge druge. Međutim, situacija se promenila.

Zahvaljujući društvenim mrežama zvezde su postala i njihova deca, a pratioci s nestrpljenjem čekaju objave sa egzotičnih destinacija.

Prve fotografije sa plaže Anastasija Ražnatović okačila je još u junu, kada je sa dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, otputovala na Ibicu.

Atraktivna Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, pobrala je trideset hiljada lajkova za foto-razglednicu sa basnoslovno skupog grčkog ostrva Mikonos, a kasnije je svratila i do Crne Gore.

Petnaestogodišnja Hana Ikodinović još je suviše mlada da bi sama putovala, ali se sa mamom Natašom Bekvalac sjajno provela u Marbelji.

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, ovog leta uživala je u čarima Budve, a kako se može zaključiti po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, ona je boravila u jednom od najskupljih kompleksa na Crnogorskom primorju.

Ćerka estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić, mlada muzička zvezda Elena Kitić, ove godine letovala je više puta. Najpre je posetila svoju majku u Dominikanskoj Republici, a zatim i otišla put Hrvatske i uživala na ostrvu Pag.

Autor: P.R.