AKTUELNO

Veseo zadatak dobili su zadrugari.

Veliki šef, u toku noći, zadrugare je obavestio da je Milica Dugalić nagrađena dodatnim novcem, jer je i ona pre pet dana pobedila u nagradnoj igri. Nakon toga, Lepi Mića, pročitao je i ostatak pisma. Stanari su dobili zadatak, da nasmeju osobu sa svoje desne strane, uz neki vic ili imitaciju.

Foto: RTV Pink

Nekima je bilo lako da izmame osmeh na lice osobe koja se nalazila do njih, međutim ne i Milici Dugalić, koja je Maci Diskreciji nekoliko puta morala da objasni svoju foru, pošto Maca istu nije razumela.

Foto: RTV Pink

Plavuša bez mobilnog telefona, šta je? - pitala je Divna svog supruga, on nije znao o čemu se radi, a ona mu je odgovorila da se radi o "ribi bez veze" što je nasmejalno sve zadrugare.

Kada je došao red na Slobu Radanovića, on je odlučio da glumici Žiži Stojanović, koja se nalazila sa njegove desne strane, zapuši uši, izgovori reč i dao joj zadatak da ona pogodi šta je rekao.

Foto: RTV Pink

Pučina! - prošaputao je Sloba.
Al' si pokvaren! Ko bi rekao? A ja njega najviše cenina! - rekla je Žiža, koja je očigledno čula nešto drugo.

Još smešnih situacija, dešavalo se do kraja zadatka, a kako je sve izgledalo i koje su načine zadrugari koristili da bi nasmejali jedni druge, pogledajte:

POGLEDAJTE: SVIMA RAZGLASILA! Tajni zadatak Žiže Stojanović i nije toliko tajan! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

'