AKTUELNO

Nikolija Jovanović već godinama važi za jednu od najpopularnijih pevačica modernog zvuka sa ovih prostora, a status velike zvezde još jednom je potvrdila spektaklom koji je publici priredila na Music Week festivalu.

Foto: Promo/Music Week

Performans je otvorila pesmom „Nema limita“, nakon čega je nizala numere „Aurora“, „Bez nakita“, kao i hitove sa početka karijere – „Nikolija“, „Kako posle mene“, „Milion dolara“. Pored novog albuma za koji će sve numere objaviti do kraja godine, za Nikoliju je ova godina posebno važna i zbog proslavljanja prve deceniju na muzičkoj sceni.

Foto: Promo/Music Week

„Hvala mom Beogradu na nezaboravnoj noći i hvala svima koji su bili deo koncerta koji ću zauvek pamtiti. Srećna samo jer je publika prepoznala koliko je truda uloženo u ovaj performans tokom proteklih meseci - od kostima, koreografije, do svih drugih detalja koji su činili da sve izgleda baš kako sam zamislila“ – izjavila je Nikolija i dodala: „Ova godina je za mene posebno važna jer obeležavam prvih deset godina karijere i rekla bih da je ovaj nastup bio odlična kruna svega što sam do sada uradila. Naravno, tu se ne zaustavljam jer publiku tek očekuju veliki hitovi u narednim mesecima, kao i jedna moćna balada.“

Foto: Promo/Music Week

Nikolija je nastup na Music Week-u shvatila veoma ozbiljno, tako da je dan pred izlazak na scenu posetila beogradsko Ušće kako bi i sama doživela festivalsku atmosferu i proverila kako sve funkcioniše na sceni i izvan nje. Ujedno, ovu priliku je iskoristila i da se zabavi na glo UNIQ poligonu gde je pokazala odlično umeće u savladavanju postavljenih prepreka. Mnogobrojni prisutni glo korisnici su pratili njen prelazak poligona, što je pevačica opravdala odličnom igrom i slikanjem sa fanovima nakon završetka.