AKTUELNO

Pukla tikva!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Nataša Rodić, najstarija sestra Bojane i Bogdane, raskinula petogodišnju vezu s Crnogorcem, Matijom Bojovićem. Atraktivna brineta je nakon kraha ljubavi rešila da spakuje kofere i napusti Srbiju i uživa na grčkom ostrvu Santorini, a zatim i zajedno sa drugaricama poseti španski grad, Marbelju.

Foto: E-Stock, Pink.rs, Instagram.com/Printscreen

Međutim, ni Bojović nije sedeo skrštenih ruku. Naime, kako saznajemo, zgodni Đetić je ubrzo nakon raskida sa Rodićevom utehu pronašao u novoj devojci kratke kose i izazovnog izgleda, a kako se može primetiti na fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama, i ona je ljubitelj tetovaža.

Podsetimo, Bojović je često odlazio u Ameriku, gde ima mnogo prijatelja, a upravo tamo - u Majamiju, upoznao je Natašu preko zajedničkih prijatelja. On je jedno vreme živeo tamo i bavio se običnim poslovima. Njihov susret dogodio se 2017. godine, kad su i otpočeli vezu, ali su je prekidali nekoliko puta.

Kako se pričalo, dok su bili zajedno Nataša je njega uključila u porodični biznis proizvodnje piletine, čime se Rodići bave već godinama. Poznato je da imaju farmu pilića u Titelu i da robu prodaju širom zemlje. Sasvim sigurno je da u tako velikom poslu bilo mesta i za Matiju.

Foto: Instagram.com/_mb05_

Autor: P.R.